«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ… ΑΠ’ ΤΟ «ΠΝΙΜΕΝΟ»!!!


ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ… ΑΠ’ ΤΟ «ΠΝΙΜΕΝΟ»*!!!
Σε πνίγουν κάθε τόσο! Τι άλλο προσμένεις να σου κάνουν;; 

ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΡΕ… ΞΥΠΝΑΑΑ!!! 
Η προκλητική αδιαφορία της εξουσίας, υπηρετώντας τα μεγάλα καπιταλιστικά συμφέροντα (μόνο γι’ αυτά νοιάζονται και κόπτονται) και αδιαφορούν προκλητικά για τη δική σου ζωή, για το βιός σου, για την ύπαρξή σου! 

ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ… ΑΠ’ ΤΟ «ΠΝΙΜΕΝΟ»!!!
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Που έκανε δυναμική παρέμβαση το ΚΚΕ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο!
 

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Δυναμική παρέμβαση στην Περιφέρεια για τους πλημμυροπαθείς (VIDEO) Κατατέθηκε ψήφισμα πληγέντων κατοίκων του Καινούργιου

http://www.prototypia.gr/2021/11/video.html

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ!

 ΕΜΕΙΣ… Επισημάναμε τα προβλήματα και τις αιτίες που προκαλούν επανειλημμένες καταστροφικές πλημμύρες στο σπίτι σου, στη γειτονιά σου, στον Τόπο μας!

ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… Με αποκλειστικά ρεπορτάζ επισήμανα, από πολύ παλιά, τα σοβαρά προβλήματα  (τουλάχιστον την περιοχή μας)!
Συσσωρευμένες ευκαιριακές κακοτεχνίες - παρεμβάσεις (ανέκαθεν) απ’ τις αρμόδιες αρχές, έφεραν τα «πράγματα» εδώ που τα φέρανε!
Και δε φταίει η κλιματική αλλαγή και μόνο…

ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!


ΕΓΡΑΨΑ:  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ (ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ) Κ.Α..

http://www.prototypia.gr/2018/10/blog-post_56.html


ΥΓ: «ΠΝΙΜΕΝΟ»* Εδώ στον τόπο μας στο Καινούργιο Τριχωνίδας, από παλιά, ονομάζεται η περιοχή από το 7,5 χιλιόμετρο… και παραπέρα!  του Εθνικού δρόμου Αγρινίου – Θέρμου!

Δημήτρης Ντόκας