«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου  πρόσφερε στο ΚΔΑΠμεα  γλυκά που συγκέντρωσε από επαγγελματίες της πόλης. 

 Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε,  ως οφειλόμενος φόρος τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι  στην υπηρεσία του ανθρώπου...

 Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουέδωσε συγχαρητήρια  στους δεκάδες εθελοντές του Δήμου Αγρινίου: «Όλοι εσείς ενσαρκώνετε το πρόσωπο της προσφοράς. Προσφέρετε με περίσσευμα καρδιάς κάθε φορά που χρειάζεται να βοηθήσετε τους αδύναμους. Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι στάση ζωής.Είμαστε υπερήφανοι γιατί κάθε χρόνο οι δράσεις σας έχουν ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Μας υπενθυμίζετε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Θέλω να συγχαρώ και όλους του επιχειρηματίες που πάντα δηλώνουν παρών στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου».

Την προσφορά παρέλαβαν ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου και ο αντιπρόεδρος Π. Γιαννιώτης.

Στην αξία του εθελοντισμού αναφέρθηκε η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Δήμητρα Αβράμπου : “ Αποτελεί  χρέος κάθε πολίτη να προωθήσει την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Οεθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε υγιούς κοινωνίας.  Οι εθελοντέςτου Αγρινίου  έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι κομμάτι της κοινωνίας με υψηλό  αίσθημα ευθύνης. Ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές  την πρόεδρο της Κοινότητας Αγρινίου κ. Φωτεινή Βλάχου και τους  :ΠΑΠΑΔΗΜΑ Θ. Κ ΥΙΟ , ΓΡΙΒΑ ΕΥΘΥΜΙΟ , ΑΦΟΙ ΡΑΠΤΟΙ Ο.Ε. ,  ΣΙΑΚΑΜΠΕΝΗ ΑΓΓΕΛΗ, AGRINIOBAKERY (ΚΟΥΤΕΡΗΣΠΕΤΡΟΣΒ.),  ΜΥΛΟΣ (ΝΤΑΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Β.)”.





 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ