«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου: Άλλος ένας συνάδελφος στην λίστα αυτών που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα για την επιβίωση

 Άλλος ένας συνάδελφος  στην λίστα αυτών που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα για την επιβίωση.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου εκφράζει  τα βαθιά  του συλλυπητήρια  στην οικογένεια  του αδικοχαμένου συναδέλφου μας  Νίκου Τσίρκα πατέρα δύο μικρών παιδιών . Ο συνάδελφος Νίκος έχασε τη ζωή του  κατά τη διάρκεια εργασίας  επιδιόρθωσης  βλάβης στον υποσταθμό  ΑΔΜΗΕ   Ζακύνθου . Είναι μακρύς  ο κατάλογος    σε όλη τη χώρα αλλά και στην περιοχή μας των συναδέλφων   που έχασαν την ζωή τους στον αγώνα για το  μεροκάματο...

Τα εργατικά ατυχήματα δεν έχουν τελειωμό στους χώρους  δουλειάς  , που εκτός αυτών που έχασαν  τη ζωή τους πολλοί έχουν μείνει σακατεμένοι  με αρκετά προβλήματα .

Το γεγονός αυτό  αναδεικνύει  τις ευθύνες  που έχει η πολιτεία  διαχρονικά .
Απαιτούμε  άμεσα  την  επάνδρωση  του ΣΕΠΕ ,  να γίνονται  ταχτικοί  και ουσιαστικοί  έλεγχοι σε όλους τους χώρους  δουλειάς για να μην θρηνήσουμε   άλλα θύματα συναδέλφους .

Καλούμε την  πολιτεία και την επιχείρηση να σταθεί  στο πλευρό  της οικογένειας του συναδέλφου  Νίκου  για την ουσιαστική κάλυψη  των αναγκών της  . 

Να παρθούν  όλα τα μέτρα  από τις αρμόδιες  υπηρεσίες για την διαλεύκανση   του  θανατηφόρου  δυστυχήματος  και να πληρώσουν  οι  υπεύθυνοι .

Να γίνουν  άμεσα  προλήψεις  συναδέλφων για την κάλυψη  των αναγκών της επιχείρησης  .

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου

ΤΟ Δ.Σ.