«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.), στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.
Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η παρουσίαση του 6ου Συμποσίου Marketing Τροφίμων & Ποτών σε συνεργασία με το τμήμα Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.  Συντονιστής της Συνέλευσης ήταν...
ο κ. Ορέστης Κωνσταντινίδης, μέλος Δ.Σ & ταμίας του Συνδέσμου, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει την άρτια συνεργασία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, του Συνδέσμου με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και με τον κ. Προκόπη Θεοδωρίδη, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος.
Η  εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Γεωργίου Τσιαβίκου και την παρουσίαση των νέων μελών του Συνδέσμου. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Σκαλιστής, ενημέρωσε τα μέλη για τις δομές των περιπτέρων του φετινού συμποσίου, συζητήθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης και προτάσεις για την επίλυσή τους.
Κατόπιν το λόγο πήρε ο καθηγητής κ. Προκόπης Θεοδωρίδης ο οποίος ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του 6ου Συμποσίου στις 18 & 19 Ιανουαρίου 2020 και το προϊόν που θα επικεντρωθούμε στο νέο συμπόσιο το οποίο θα είναι το κρασί. Επισήμανε δε  ότι κατά τη διάρκεια του φετινού συμποσίου θα παρευρεθούν για να το παρακολουθήσουν καθηγητές και από άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας.
Ακολούθησε συζήτηση για το θέμα των χορηγιών από επιχειρήσεις όπου υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από μέλη για να στηρίξουν την προσπάθεια.
Κατά το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης υπήρξε ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη όπου μας ενημέρωσαν για δύο σημαντικά θέματα. Ειδικότερα ο κ. Νεκτάριος Δρίβας, μέλος του Ε.Ν.Α, παρουσίασε στατιστικά από τα πολλαπλά αυτοκινητιστικά ατυχήματα τα οποία έχουν σημειωθεί, από τον κόμβο εισόδου της πόλης του Αγρινίου έως και τον κόμβο Παναιτωλίου, επισημαίνοντας την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου τμήματος και την πρωτοβουλία επιχειρηματιών της Ε.Ο. με υπογραφές για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Επίσης ο κ. Νικολέτας, μέλος του Ε.Ν.Α, ενημέρωσε για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών 2020 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Παπαστράτειο Μέγαρο, έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΒΑΣ.
Μετά το πέρας ακολούθησε μπουφές και συζήτηση μεταξύ των μελών.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.
Του Συνδέσμου Επιχειρηματιών
Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.