«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Κάτω τα χέρια από την Εθνική Τράπεζα στο Ραπτόπουλο Αγράφων


ΕπιστολήΤρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Στοιχεία επικοινωνίας:
Eκπρ. Kουκουράβας Δημήτρης, Κάδμου 21,ΤΚ 10442 Αθήνα,  τηλ.-φαχ  2105141814,6983643450
Προς:
Πρόεδρος  Δ.Σ. ETE κ. Κώστας  Μιχαηλίδης-Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παύλος   Μυλωνάς
Kοιν:
ΜΜΕ –ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΕΚΠΡ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΦΟΡΕΙΣ
Θέμα:

Κάτω τα χέρια από την Εθνική Τράπεζα στο Ραπτόπουλο Αγράφων
Κύριοι,         
Η πληροφορία ότι προτίθεστε να λειτουργείτε μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Αγράφων στην ορεινή Ευρυτανία έχει αναστατώσει τους κατοίκους και φορείς της περιοχής.
Η Κίνηση Πολιτών Αγράφων με αυτήν την επιστολή επιθυμεί να...
σας εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία όλων των κατοίκων του Δήμου Αγράφων.Στην περίπτωση που η πληροφορία αυτή αληθεύει θέλουμε να γνωρίζετε ότι το πλήγμα για την περιοχή μας θα είναι βαρύτατο και δεν θα είναι χωρίς συνέπειες για την Εθνική Τράπεζα.
Πριν πάρετε την οριστική σας απόφαση παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψιν σας τα ακόλουθα στοιχεία που αφορούν το θέμα και να ανακαλέσετε οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισης του υποκαταστήματος:
-Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το μοναδικό που λειτουργεί στο Δήμο Αγράφων δηλαδή στην μισή Ευρυτανία και η πλειονότητα των κατοίκων καθώς και ο Δήμος είναι αποκλειστικοί πελάτες.
-Το υποκατάστημα στο Ραπτόπουλο εξυπηρετεί εκτός των άλλων ένα σημαντικό πλήθος Συνταξιούχων οι οποίοι δεν έχουν εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και που θα πρέπει να διανύσουν εκατοντάδες  χιλιομέτρων για την τραπεζική τους εξυπηρέτηση
-Τα πλησιέστερα καταστήματα ( Καρπενησίου- Αγρινίου-Αμφιλοχίας- Μουζακίου) απέχουν περί τα 100 χιλιόμετρα και χρονικά περίπου πάνω απο 2 ώρες.
Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο αίτημά μας για πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο του υπάρχοντος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Αγράφων και να απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν στα ζητήματα της παρούσας επιστολής μας.
Κίνηση Πολιτών
Aγράφων
Κ.Π.Α