«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη  57χρονος ημεδαπός στην Αμφιλοχία, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 190.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (5-11-2013) το πρωί, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, 57χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 57χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται ως...
εργολάβος δημοσίων έργων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 191.510,44 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή οχήματος στη Ζαχάρω Ηλείας
Δράστες είναι δύο ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν 
Συνελήφθησαν χθες (4-11-2013) αργά το απόγευμα στη Ζαχάρω Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την περιοχή της Ζαχάρως, το ΙΧΦ αυτοκίνητο 38χρονου ημεδαπού, με το οποίο κινήθηκαν προς την περιοχή της Μεσσηνίας, όπου αργότερα το εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή, στη θέση Άη-Γιαννάκης Κυπαρισσίας.
Για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Στη κατοχή του 39χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου και προσωπικά αντικείμενα του 38χρονου, που είχαν αφαιρέσει οι δράστες από το εσωτερικό του ΙΧΦ, πριν το εγκαταλείψουν.
Το αυτοκίνητο και το ραδιοκασετόφωνο, αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στο 38χρονο παθόντα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα
1. Συνελήφθη χθες (4-11-2013) το πρωί στο Ρίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας ημεδαπός, ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 36χρονο, βρήκαν και κατέσχεσαν είκοσι πέντε χάπια HIRNOSEDON  και έντεκα χάπια VULBEGAL και μια συσκευασία με βουπρενορφίνη, συνολικού βάρους 0,5 γραμμαρίων.
Ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
2. Συνελήφθησαν χθες (4-11-2013) το πρωί στο Ρίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 31 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης ενώ παράλληλα στον 32χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν οκτώ χάπια VULBEGAL.
Οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.