«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στο Αγρίνιο


Ο δράστης μετέφερε 802 ναρκωτικά χάπια
μέσα σε σακ βουαγιάζ

Συνελήφθη χθες (29-11-2013) στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 59 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (χάπια).
Ειδικότερα...
οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 59χρονο, σε χώρο στάθμευσης και ανεφοδιασμού υπεραστικών λεωφορείων στο Αγρίνιο και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν μέσα σε σακ βουαγιαζ του, 802 συνολικά ναρκωτικά χάπια ΤΑVOR και VULBEGAL καθώς και το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ τα οποία και κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό δράστη απόπειρας ανθρωποκτονίας σήμερα το πρωί στην Ανδραβίδα
Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα τη στιγμή που αποχωρούσε από αγροικία του
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου. σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα (30-11-2013) νωρίς το πρωί στη θέση Πλατινόστρατα Ανδραβίδας, πυροβόλησε 51χρονο ημεδαπό, με ανθρωποκτόνο πρόθεση.
Ειδικότερα, ο παθών απομακρυνόμενος από αγροικία του, οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο, δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Ο παθών μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας. 

Συνελήφθη 39χρονη ημεδαπή στη Γαστούνη Ηλείας, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο πάνω από 60.000 ευρώ
Συνελήφθη, χθες (29-11-2013), το πρωί, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, μία 39χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών της 39χρονης, η οποία δραστηριοποιούνταν στο χώρο των εργολαβιών δημοσίων έργων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 64.471,10 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».