«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προχθεσινή ημερίδα που διοργάνωσαν οι συνδικαλιστικοί φορείς της Αστυνομίας

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προχθεσινή ημερίδα που διοργάνωσαν οι συνδικαλιστικοί φορείς της Αστυνομίας
Η ημερίδα ήταν ανοιχτή προς όλους τους πολίτες και αφορούσε την ασφάλεια ως προϋπόθεση ανάπτυξης
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές (24-11-2013) το απόγευμα στο ξενοδοχείο ''ΑΣΤΗΡ'' στη Πάτρα, η συνεδριακή εκδήλωση με θέμα ''Η Ασφάλεια ως Προϋπόθεση Ανάπτυξης'' που διοργανώθηκε από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας...

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013/16ο Money Show παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας κ. Εμμανουήλ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, οι Βουλευτές Αχαΐας κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος και ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Βασίλειος, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος ΜΑΤΣΙΚΑΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ακαρνανίας και Αιτωλίας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρεάς και ΠΙΣΤΙΩΛΗΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Υπαστυνόμος Α΄ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, Πρόεδροι Ενώσεων Αποστράτων, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.
Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν από καταρτισμένους εισηγητές θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο ενώ μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του κοινού και των ομιλητών.
Ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στηρίζουμε τις δράσεις των συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής μας καθότι αποσκοπούν στην ενημέρωση των πολιτών και στην επίλυση προβλημάτων των συναδέλφων.