«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ του Ε.Κ. Αγρινίου στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

ΕΡΓΑΤΟΫΑΠΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973- 2013
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Το Ε.Κ.Α. καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους της περιοχής  να τιμήσουμε ταξικά- αγωνιστικά την εξέγερση του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη του 19731  ενάντια στη στρατιωτική- φασιστική Αμερικανοστήριχτη ΧΟΥΝΤΑ των συνταγματαρχών .
Τα συνθήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου «ΕΞΩ ΟΙ Η.Π.Α και το ΝΑΤΟ» , «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», « ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» σηματοδότησαν τον αγώνα ενάντια σε κάθε αντιλαϊκή εξάρτηση και ιμπεριαλιστική συμμαχία.
Συνεχίζουν να φωτίζουν και σήμερα τους αγώνες και...
τα οράματα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο , για έξοδο της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς  οργανισμούς – ΝΑΟΤ, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ.-  από κάθε λυκοσυμμαχία  των μονοπωλίων.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου  με τα μηνύματά της  μας διδάσκει και σήμερα πως ο λαός έχει τη δύναμη,  όταν αποφασίσει, να ανατρέψει με την πάλη του  κάθε αντιλαϊκή – αντιφασιστική πολιτική των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους, έχει τη δύναμη να επιβάλλει το δίκαιό του.
Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και του αντιδικτατορικού αγώνα, όλους αυτούς που σήκωσαν το ανάστημά τους ενάντια στη φασιστική χούντα των συνταγματαρχών , του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών.

Παίρνουμε μέρος στις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ
Σάββατο 16 Νοέμβρη 11 π.μ.  έκθεση φωτογραφίας
στην κεντρική πλατεία
Κυριακή 17 Νοέμβρη 6,30 μ.μ. συγκέντρωση  στην κεντρική πλατεία και πορεία

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.