«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου καταγγέλλει την αστυνομική βία...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 Μεσολόγγι  11 / 03  / 13
Ο Σύλλογος Εργαζομένων  καταγγέλλει την απροκάλυπτη βία που άσκησαν οι αστυνομικές δυνάμεις απέναντι στους Φορείς και τους κατοίκους της πόλης μας, στη προσπάθεια τους να συναντήσουν τον υπουργό κο Σαλμά   και να εκφράσουν την αντίθεση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας στο σχέδιο-έκτρωμα  «Αθηνά».

Επίσης καταγγέλλει ως ηθικό αυτουργό της αστυνομικής βίας τον κο Σαλμά ,ο οποίος αντί να ακούσει την κοινωνία προτίμησε να κάνει κομματική φιέστα...
χρησιμοποιώντας την αστυνομία σε ρόλο  πορτιέρη.          Μάλιστα το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια  δηλωσεών του στα ΜΜΕ για τη μη κατάργηση του νοσοκομείου όταν δεν έχει απαντήσει στις συνεχείς εκλύσεις μας  για συνάντηση μαζί του και το νοσοκομείο έχει καταργηθεί ως αυτόνομο Ν.Π.Δ.Δ. από τις αρχές του έτους .
Η  ΥΓΕΙΑ και η ΠΑΙΔΕΙΑ είναι                                                                      ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ                                                                                         και όχι παιχνίδι στα σχεδία πολιτευτών και «επενδυτών».
Δηλώνουμε προς όλους ότι ο αγώνας ενάντια στη υποβάθμιση της ζωής μας δεν θα τελειώσει μέχρι την ανατροπή των άθλιων σχεδιών τους.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ                                ΑΥΤΟΝΟΜΟ Τ.Ε.Ι.-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ                                                     ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓ.                    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ   ΕΥΔΟΞΙΑ