«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη σωματέμπορος στην Πάτρα

Ο δράστης εξωθούσε στη πορνεία 37χρονη Μολδαβη

Συνελήφθη χθες (12-3-2013) το βράδυ, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 56χρονος ημεδαπός σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και ενδοοικογενειακή  βία.

Ειδικότερα σύμφωνα με...
καταγγελία 37χρονης Μολδαβης, η οποία συζούσε με  το δράστη, ο 56χρονος τα τελευταία τρία χρόνια με τη χρήση σωματικής  και ψυχολογικής βίας την ανάγκαζε σε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής,  την οποία παράλληλα της παρακρατούσε.

Πιο συγκεκριμένα, τα ραντεβού κλείνονταν μέσω αγγελιών σε εφημερίδες  και πραγματοποιούνταν σε διάφορα ξενοδοχεία της Πάτρας στα οποία ο δράστης μετέφερε την 37χρονη με όχημα του, δίνοντας της κάθε φορά μια  τσάντα στην οποία είχε τοποθετήσει ακουστικό σύστημα με καλώδιο,  μπαταρία και μικρόφωνο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών με αποτέλεσμα τον  εντοπισμό και τη σύλληψη του 56χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ  το ακουστικό σύστημα και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένας ακόμα επιχειρηματίας στη Πάτρα για ρευματοκλοπή

Ο δράστης είχε επέμβει στο μετρητή με αποτέλεσμα να καταγράφεται μόνο  το 1/3 της ενέργειας που κατανάλωνε

Συνελήφθη σήμερα (12-3-2013) το πρωί, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της  Άμεσης Δράσης Πατρών, 41χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής παγόκυβων, σε βάρος του  όποιου και ενός ακόμα 52χρονου συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία  για ρευματοκλοπή.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησε αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.   με την συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης σε επιχείρηση –  βιοτεχνία του 41χρονου στη Πάτρα διαπιστώθηκε ότι είχε επέμβει στο  μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα να καταγράφεται μόνο το 1/3  του ρεύματος που καταναλωνόταν.

Από την αστυνομική ερευνά που ενηργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών  προέκυψε ότι την παρέμβαση στο μετρητή ρεύματος είχε πραγματοποιήσει ο  52χρονος έναντι του χρηματικού ποσού των 250 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.