«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία 33χρονου συγχωριανού του στην Κλεινδιά Ηλείας

Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο το θύμα μέσα στο σπίτι του



Συνελήφθη χθες (20-3-2013) αργά το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ειδικότερα, χθες (20-3-2013) το μεσημέρι, ο 18χρονος βρισκόμενος στην οικία του 33χρονου συγχωριανού του, διαπληκτίστηκε μαζί του για...
προσωπικές διαφορές. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο δράστης, χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό όπλο του θύματος, τον πυροβόλησε μία φορά στο πρόσωπο, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.



Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε και για τον εντοπισμό του ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του, λίγες ώρες αργότερα, σε γειτονικό χωριό.



Κατά την αυτοψία, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του θύματος, βρέθηκε εντός δωματίου το κυνηγετικό όπλο του εγκλήματος, το οποίο  κατασχέθηκε μαζί με τρία φυσίγγια και ένα κάλυκα. Όπως προέκυψε για το κυνηγετικό όπλο έχει εκδοθεί σχετική άδεια.



Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.