«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Βράβευση του Τροχονόμου της χρονιάς

 Πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.)και το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) Εσπερίδα με θέμα
«Οδική Ασφάλεια: Βράβευση Τροχονόμου της Χρονιάς», που  πραγματοποιήθηκε  στο χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς  100, Γκάζι (Αίθουσα Αεριοφυλάκιο 2), την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 και ώρα  18:00 μ.μ.



Η Εσπερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 6ης Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας  με πολυάριθμες δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα στην οποία  παραβρέθηκαν ο Υποστράτηγος κ. Ευθύμιος Λυγιδάκης Προϊστάμενος του  Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνομικός  Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος  κ. Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος, ο  Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πατρών Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.  Μαρτζάκλης Απόστολος, άλλοι Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων  καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας.

Απονεμήθηκε βραβείο της χρονιάς σε δύο Τροχονόμους, στον Υπαρχιφύλακα  ΠΑΤΕΝΤΑ Κωνσταντίνο που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών και στον  Αρχιφύλακα ΠΑΠΑΠΑΝΟ Χρήστο που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού.