«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στο Αγρίνιο, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Εκκρεμούσαν σε βάρος τους συνολικά, χρέη προς το δημόσιο πάνω από 13.000.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν, σήμερα (5-7-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαπές  γυναίκες (αδέλφια),  ηλικίας 38 και 36 ετών, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών τους, το οποίο προέρχεται από τη μη απόδοση φόρου κληρονομιάς ανέρχεται για την 38χρονη στο χρηματικό ποσό των  6.868.498,36 ευρώ, ενώ για την 36χρονη, στο χρηματικό ποσό των  6.666.483,74 ευρώ.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25  του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3  παρ.1 του Ν.3943/11 «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής ».

Συνελήφθησαν στο Γαλατά Μεσολογγίου, δύο αλλοδαποί για κλοπή.

Συνελήφθησαν χθες (4-7-2012) το μεσημέρι, στο Γαλατά Μεσολογγίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δύο αλλοδαποί άνδρες,  υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της κλοπής και  της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα οι δύο αλλοδαποί ενεργώντας από κοινού μετέβηκαν σε  εργοτάξιο 56χρονου ημεδαπού στο Γαλατά, όπου εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, να αφαιρούν αντικείμενα.

Κατά τη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα των δραστών, οι αστυνομικοί  βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 18 εκατοστών,  πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων και ένα πλέγμα διαλογής αδρανών υλικών το οποίο μόλις είχαν αφαιρέσει από το εργοτάξιο.

Το πλέγμα αποδόθηκε στον 56χρονο παθόντα ενώ, το αυτοκίνητο των  δραστών κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης κλοπής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΥΠΟΔΗΕ) ΣΕ  ΑΤΤΙΚΗ, ΑΧΑΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.