«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην Πάτρα « καβάτζα» με ηρωίνη.

Συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχεθήκαν
 215 γραμμάρια ηρωίνης.

Συνελήφθη, χθες (10-7-2012) το απόγευμα, στην περιοχή Ζάστοβα της Πάτρας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 57 ετών, σε βάρος του όποιου, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη)...


Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 50χρονος ημεδαπός συνεργός του, ο οποίος αναζητείται από της αστυνομικές αρχές.

Αναλυτικότερα  χθες (10-7-2012) το απόγευμα, οι δύο ημεδαποί, μετέβησαν με όχημα στη Ζάστοβα Αχαΐας, όπου είχαν αποκρύψει σε δασική, δύσβατη περιοχή, ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τις παραλάβουν.  

Στη θέα των αστυνομικών, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 57χρονου, μετά από καταδίωξη.

Έπειτα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στο σημείο που οι δύο δράστες είχαν αποκρύψει τα ναρκωτικά, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 215 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 50χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του 57χρονο βρέθηκε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό τον 60 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 50χρονου ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.



Συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην Πάτρα για απόπειρα κλοπής καλωδίων σε σχολείο.

Συνελήφθη σήμερα (11-6-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου και ενός συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί, οι δυο αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να αφαιρέσουν χάλκινο καλώδιο αλεξικέραυνου από σχολείο στο Μιντιλόγλι.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν τους δύο δράστες οι οποίοι, στη θέα των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα τη σύλληψη 25χρονου.

Από τον έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κόφτης μετάλλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 


 
Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στον Πύργο.

Συνελήφθη σήμερα (11-7-2012) το πρωί, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου,  ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή όπλου.

Ειδικότερα σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 44χρονο, ο οποίος ήταν πεζός, βρήκαν σε εμφανές σημείο στη ζώνη του, ένα πιστόλι τύπου « Replica» με οχτώ φυσίγγια τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

 
Συνελήφθη 27χρονη ημεδαπή στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο πάνω                  από 950.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (11-7-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 27χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών της 27χρονης η οποία είχε διατελέσει, κατά το παρελθόν, υπεύθυνη εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 951.006,26 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 του Ν.3943/11 «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής».




                           
ΕΛΛΗΝΙΚΗ          Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ  Ι Α
ΕΛΛΗΝΙΚΗ            Α Σ Τ  Υ Ν Ο Μ Ι Α                                       
ΓΕΝΙΚΗ    ΑΣΤΥΝ.    Δ/ΝΣΗ  /  Π.Δ.Ε.
ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΤΥΝ/ΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ταχ.  Διεύθυνση:    Κυριαζή - Τ.Κ. 30 100      Τηλέφωνο:  26410 30155
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: 2501/1/341-α
« ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ »
Αγρίνιο , 10 Ιουλίου    2012

Α   Π   Ο   Φ   Α   Σ   Η


΄΄ Περί προσωρινής σήμανσης- ασφάλισης  κυκλοφοριακής ρύθμισης  για τη θέση Ε18-Δ : οικισμός Στάνος ( χ/θ : 103+000 Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων)  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου : « ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ »

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Έ χ ο ν τ α ς  υ π ό ψ η:
 1.Το υπ’  αριθ.  84962/3439 από 12-4-2012 έγγραφο της Π.Δ.Ε./ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ / Δ-ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
   2.Η υπ’  αριθ. 2501/10/26-β   από 9-7-2012 αναφορά του Τ.Τ. Αγρινίου
   3. Τις διατάξεις των άρθρων 52 και 109 του Κ.Ο.Κ. που κυρώθηκε με το Νόμο 2994/92 (ΦΕΚ 57/23-3-1999) .

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε


ΑΡΘΡΟ (1)

    Αποφασίζουμε την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων για τη θέση Ε18-Δ : οικισμός Στάνος ( χ/θ : 103+000 Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων)  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου : « ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ λόγω εκτελούμενων εργασιών  σύμφωνα με την   μελέτη της  ΔΟΜΟΚΑΤ  Α.Ε.  κατά το χρονικό διάστημα από 10-7-2012 έως την 30-8-2012, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 10 έως 16 Αυγούστου 2012, κατά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο, κατά τρόπον ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται κανονικά σε δύο ρεύματα κυκλοφορίας και όχι εκ περιτροπής.

     Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΔΟΜΟΚΑΤ  Α.Ε.
ΑΡΘΡΟ (2)
Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.

Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
1.ΑΕΑ/Δ-ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ 
2. Π.Δ.Ε./ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ / Δ-ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Ακτή Δυμαίων & Δ. Υψηλάντου  1
3. Ε.Υ.Δ.Ε./ Μ.Ε.Δ.Ε.
    Τμήμα Κατασκευής Έργων
     Χειμάρας 3 - ΠΡΕΒΕΖΑ  Τ.Κ. 48100
4. ΔΟΜΟΚΑΤΑ.Ε.
    6.Τοπικές εφημερίδες
5.Τοπικοί τηλεοπτικοί - Ραδιοφωνικοί Σταθμοί       ΕΝΤΑΥΘΑ
6. Δήμος Αγρινίου
7. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας/Περιφερειακή Ενότητα  Αιτ/νίας /Τμήμα Μεταφορών – Επικ/νιών Αγρινίου
    Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων 51 Β
8.Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου
10. Υπεραστικό ΚΤΕΛ  Αγρινίου
12. Τ.Τ. Αγρινίου  
 ( Σε δύο αντίτυπα για ενημέρωση, δικές του ενέργειες και την επίδοση  του ενός στην  ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Ε.  με αποδεικτικό το οποίο να τηρήσει στο αρχείο της Υπηρεσίας της)

 

 

 

Ο

 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΟΝΕΛΟΣ
Τ α ξ ί α ρ χ ο ς