«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Συλλήψεις στην Πάτρα για ηρωίνη

 Συνελήφθη ένας ακόμα έμπορος ναρκωτικών στην Πάτρα.
Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 κιλού.
Ο συλληφθείς επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικά σε αστυνομικό,
που προσποιούνταν του υποψήφιο αγοραστή.
Μια ακόμα επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.
Συνελήφθη προχθές (30-6-2012) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος...
Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
 Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 27χρονος κατείχε και πουλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Πάτρας, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του όπου συμφωνήθηκε η αγορά ενός κιλού ηρωίνης, έναντι του χρηματικού ποσού των 18.000 ευρώ.
Για τη σύλληψη του δράστη οργανώθηκε προχθές (30-6-2012) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατά την οποία συνελήφθη ο 27χρονος Αλβανός, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλάκες ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και ένα κινητό τηλέφωνο με μια κάρτα sim.
Έπειτα, σε έρευνα που ενεργήθηκε στο όχημα του 27χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχασαν ένα ακόμα κινητό τηλέφωνό με μία κάρτα sim.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο εκτελούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

***
Συνελήφθη στην Πάτρα, 19χρονος Αλβανός για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Κατασχέθηκαν  800  γραμμάρια ηρωίνης.
Συνελήφθη προχθές (30-6-2012) το βράδυ, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 19χρονος κατείχε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οργάνωσαν προχθές (30-6-2012) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 19χρονος, καθότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια σακούλα με ηρωίνη συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.