«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κατάληψη του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου από την Κ.Α.Π.Α. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διακοπή του νερού σε δημότες (Βίντεο)

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ (Όχι απο ταϊσμένους .. παπαγάλους !!!)

Την 10λεπτη κατάληψη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, έκαναν οι εκπρόσωποι της κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου (Κ). 
Γιατί παρά τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρός του επιχείρησε να καταργήσει τον ίδιο τον Καλλικρατικό νόμο και την πάγια δημοκρατική διαδικασία, δηλαδή αρνήθηκε να θέσει το θέμα των πολιτών στην κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου (προ ημερησίας διάταξης) εάν θα συζητηθεί η πολιτική της ΔΕΥΑ που κόβει αδιακρίτως το νερό στους δημότες παρά τις διακηρύξεις του δημάρχου περί του αντιθέτου σε ημέρες μνημονίου!

Τη συζήτηση του θέματος για τη μη διακοπή καμιάς οικιακής υδροδότησης λόγω την δύσκολης οικονομικής κατάστασης στο δήμο Αγρινίου, ζητούσαν αρχικά 25 πολίτες, όπου σύμφωνα με τον νόμο υποχρεούταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να θέσει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο κάτι που αρνείται με διάφορα γραφειοκρατικά τερτίπια για δεύτερη συνεχόμενη φορά.....
Διαβάστε περισσότερα »