«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ληστεία στο Νεοχώρι Μεσολογγίου

Την 27-12-2011/00.50 στο Δ.Δ. Νεοχωρίου Μεσολογγίου Αιτ/νίας, άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την πόρτα οικίας, όπου διέμενε 45χρονος αλλοδαπός και εισήλθε σε αυτή. Ακολούθως πυροβόλησε εκ νέου ανωτέρω αλλοδαπό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο...
πόδι και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο. Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.


Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Κατασχέθηκαν 11 φαρμακευτικά δισκία.

Συνελήφθη χθες (26/12/2011) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, μία ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι η 35χρονή είχε μέσα στην τσάντα της συνολικά 11 φαρμακευτικά δισκία ( 6 VULBEGAL και 5 HIPNOSEDON).
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

  Συνελήφθη χθες (27-12-2011) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 22 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα ο 22χρονος, μόλις αντιλήφθηκε την πρόθεση των αστυνομικών να ενεργήσουν έλεγχο στο όχημα του, πέταξε από το παράθυρο μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία.
Οι Αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την πράξη του και στον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι η χάρτινη συσκευασία περιείχε 15,4 γραμμάρια κάνναβης την οποία και κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.