«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πάτρα και Αγρίνιο

 Σύλληψη δύο ημεδαπών για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 66 γραμμάρια ηρωίνης και 31 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθησαν χθες (20/12/2011), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 54 και 55 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίσταση, για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών...

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνεληφθησαν οι δυο δράστες καθότι στη κατοχή του 55χρονου βρέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί πριν λίγη ώρα από τον 54χρονο.

Έπειτα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 54χρονου στη Πάτρα βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 63,1 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 31,1 γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 54χρονος ως μέσο επικοινωνίας για τη διάθεση των ναρκωτικών καθώς και το χρηματικό  ποσό των 495 ευρώ ως προερχόμενο από τη πώληση τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν 21 φαρμακευτικά δισκία και 4,3 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη χθες (20-12-2011) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας  23 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε όχημα που επέβαινε ο 23χρονος, βρήκαν στην κατοχή του 21 φαρμακευτικά δισκία VULBEGAL.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 23χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4,3 γραμμαρίων.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.