«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν στην Πάτρα τέσσερις ανήλικοι για κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (11-12-2011) το μεσημέρι στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας οι δυο 13 ετών και οι υπόλοιποι 12 και 14, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, χθες (11-12-2011) το μεσημέρι στη Πάτρα, οι τέσσερις αλλοδαποί μαζί με ένα ακόμα συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, πλησίασαν μια 74χρονη ημεδαπή όπου...
με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή, ενεργώντας άμεσα, εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τους τέσσερις δράστες και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε η τσάντα της 74χρονης, η οποία αφού κατασχέθηκε της αποδόθηκε.

Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 12χρονος και ο ένας από τους δυο 13χρονους συλληφθέντες, προχθές (10-12-2011) το μεσημέρι στη Πάτρα, ενεργώντας από κοινού και με την ίδια μέθοδο είχαν αφαιρέσει από 29χρονη ημεδαπή, το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζεται.