«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συλλήψεις για όπλα ληστείες και ναρκωτικά

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή όπλων, φορητού ασυρμάτου και πυρομαχικών.

Συνελήφθη χθες (24/11/2011) πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 62 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη κατοχή όπλων, φορητού ασυρμάτου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα χθες (24/11/2011) νωρίς το πρωί οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενήργησαν έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 62χρονος, το οποίο είχε ανατραπεί λόγω τροχαίου ατυχήματος, όπου βρήκαν... και κατέσχεσαν τα εξής:

•    Ένα πιστόλι replica με δυο φυσίγγια κρότου λάμψης στη γεμιστήρα του.
•    Ένα περίστροφο replica σε δερμάτινη θήκη.
•    Μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.
•    Ένα φορητό ασύρματο.
•    Ένα μαχαίρι μήκους 26 εκατοστών σε δερμάτινη θήκη.
•    Είκοσι τρία φυσίγγια κρότου λάμψης.
•    Εβδομήντα τρία φυσίγγια κυνηγητικού όπλου. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 62χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.





Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου.

Συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός ενώ αναζητείται ο συνεργός του.



Συνεληφθη προχθές (23-11-2011) αργά το απόγευμα στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου και του 36χρονου αδελφού του, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα προχθές (23-11-2011) το μεσημέρι στη Πάτρα, οι δυο δράστες μπήκαν από ανοικτή πόρτα στην οικία ενός κατάκοιτου ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 84 ετών. Εκεί ενεργώντας από κοινού, αφού ακινητοποίησαν τον παθόντα στο κρεβάτι, τον φίμωσαν και ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού του, τράπηκαν σε φυγή καθότι έγιναν αντιληπτοί από συγγενικό του πρόσωπο.

Για την σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 30χρονος.

Ο συλληφθεις οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.





Συνελήφθη ο δράστης που είχε ληστέψει την 70χρονη στην Αγριλιά Μεσολογγίου.




Συνελήφθη χθες (24-11-2011) αργά το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 28 ετών, ο οποίος είχε ληστέψει μια 70χρονη  ημεδαπή στην Αγριλιά Μεσολογγίου. 

Ειδικότερα, την 10-11-2011 αργά το απόγευμα στην Αγριλιά Μεσολογγίου, η 70χρονη είχε επιβιβαστεί σε όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος, θεωρώντας ότι ήταν μεταφορέας αγροτικών προϊόντων τον οποίο ανέμενε. Μέσα στο όχημα ο δράστης είχε απειλήσει στην αρχή λεκτικά την παθούσα, ζητώντας της επίμονα χρήματα και έπειτα αφού της πήρε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης το οποίο είχε στην τσέπη της, την απείλησε με αυτό αφαιρώντας της το χρηματικό πόσο των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα που είχε ενεργήσει το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου είχε εξιχνιαστεί άμεσα η ληστεία προκύπτοντας ότι δράστης της, ήταν ο 28χρονος ημεδαπός.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και ακολούθως στον κ. Ανακριτή Μεσολογγίου.



 Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αγρίνιο.

Κατασχέθηκαν 32 γραμμάρια κάνναβης.



Συνεληφθησαν σήμερα (25-11-2011) το μεσημέρι, στα πλαίσια στοχευμενων ελέγχων που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40, 36 και 32 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα:
•    Σήμερα (25-11-2011) στις 12:00 στο Αγρίνιο, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ενήργησαν έλεγχο στο 40χρονο ημεδαπό και βρήκαν στη κατοχή του δυο χάρτινες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 24 γραμμαρίων.

•    Σήμερα (25-11-2011) στις 13:00     στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου εντόπισαν τον 32χρονο ημεδαπό να προσπαθεί να αποκρύψει από αυτούς, ποσότητα κάνναβης βάρους 0.5 γραμμαρίων απορρίπτοντας την στο έδαφος. Έπειτα σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν στο προαύλιο χώρο μια χάρτινη συσκευασία κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων.
•    Σήμερα (25-11-2011) και 14:00 στο Αγρίνιο, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ενήργησαν έρευνα στην οικία του 36χρονου ημεδαπού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οπού βρήκαν μια νάιλον συσκευασία κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.