«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για τα φοροχαράτσια


Σχέδιο ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που κατατέθηκε στις 14/11/2011 στη σύσκεψη που οργάνωσε η ΚΕΔΕ

Στην κοινή σύσκεψη του ΔΣ της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), των Προέδρων και μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενώσεων της χώρας που πραγματοποιήθηκε στις 14/11/2011, σαν ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκφράσαμε την κάθετη αντίθεσή μας στα νέα φοροχαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Αποφασίσαμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, μικρό επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα φοροχαράτσια, είτε επειδή δεν μπορεί, είτε επειδή δε θέλει.
Σε αυτή τη κατεύθυνση καλούμε και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου να...
αποφασίσει και να δώσει εντολή για την άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου (Ηλεκτρολογικό, Νομική Υπηρεσία κ.ά.), προκειμένου να στηρίξει όλους όσους θα υποστούν τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κ.λπ.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο παράλληλα να στηρίξει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα φοροχαράτσια μέχρι την κατάργηση του νόμου που τα επιβάλλει.
Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον πρωθυπουργό, στους αρμόδιους υπουργούς και τη διοίκηση της ΔΕΗ και να δημοσιοποιηθεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.
ΑΓΡΙΝΙΟ 16/11/2011