«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Καλάθια τοπικών προϊόντων για τις φιλοξενούμενες ομάδες του Παναιτωλικού από το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε ενεργά σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, πριν τον αγώνα με τη ιστορική ΑΕΚ στο γήπεδο Παναιτωλικού και ξεκίνησαν με αιμοδοσία και αποκαλυπτήρια αναμνηστικών – τιμητικών στηλών μεγάλων προσωπικοτήτων του συλλόγου από το παρελθόν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ παρέλαβε καλάθια που περιέχουν τοπικά προϊόντα και τα οποία ετοίμασε το Επιμελητήριο  Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες φιλοξενίας των ομάδων και των αξιωματούχων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, γεγονός που γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα...
όχι μόνο στα τοπικά αλλά και στα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νομού κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, τονίζοντας την ανάγκη εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του νομού μας, πρότεινε την παραπάνω ενέργεια  που  έγινε άμεσα αποδεκτή από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη Κωστούλα , παρέδωσε τα καλάθια ευχόμενος «ο Παναιτωλικός να συνεχίσει ν’ αποτελεί τον ισχυρότερο πρεσβευτή του νομού μας».