«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να διασφαλιστεί για όλες τις οικογένειες!

 Το  ΚΚΕ για τα χαράτσια της ΔΕΗ
   
Ο λαός δεν πρέπει να φοβηθεί τις κυβερνητικές απειλές και εκβιασμούς ούτε να παγιδευτεί στα διάφορα αισχρά κόλπα και ελιγμούς της συγκυβέρνησης με τις τριμελείς επιτροπές και τη δήθεν συμπόνια της για τις ευπαθείς ομάδες.

Το χαράτσι μέσω των  λογαριασμών της ΔΕΗ και ο εκβιασμός για το ρεύμα είναι επαίσχυντος και πρέπει να καταργηθεί εδώ και τώρα για όλους. Αυτό μπορεί να τους το επιβάλει μόνο η μαζική λαϊκή άρνηση πληρωμής του, η λαϊκή αγωνιστική δράση, οργάνωση και αλληλεγγύη σε κάθε λαϊκή γειτονιά και συνοικία.

Η συγκυβέρνηση και η ΕΕ είναι παντελώς αναίσθητοι...
στο δράμα της λαϊκής οικογένειας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προστατευτούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και να πληρώσει ο λαός το κόστος της κρίσης και τη χρεοκοπίας.       

Η συγκυβέρνηση πρέπει να τιμωρηθεί από το λαό γιατί εκβιάζει τις λαϊκές οικογένειες, που πλήττονται από την ανεργία, τις δραστικές περικοπές των μισθών και των συντάξεων, την ακρίβεια και τη βαριά φορολογία, με διακοπή του ρεύματος. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να διασφαλιστεί για όλες τις οικογένειες και ιδιαίτερα αυτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.