«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Σύλληψη στο Αγρίνιο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν 66 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, σήμερα (22-11-2011) το πρωί στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα στην οικία του 28χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρήκαν... και κατέσχεσαν δυο νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 66 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν 130 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (21-11-2011) το μεσημέρι στο Μύρτο Αχαΐας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, εντόπισαν τον 43χρονο να επιστρέφει στην οικία του οδηγώντας ένα Ι.Χ.Ε. και τον ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ.
Έπειτα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 43χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε μια σακούλα που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 121 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπή.

Συνελήφθησαν χθες (21-11-2011) το μεσημέρι στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις ημεδαπές, γυναίκες, ηλικίας 62, 54 και 34 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή σε βάρος 40χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, οι τρεις γυναίκες ενεργώντας μαζί, εισηλθαν σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων του 40χρονου στη Πάτρα όπου αφαίρεσαν ενδύματα συνολικής αξίας 200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στη περιοχή, ενεργώντας άμεσα εντόπισαν τις τρεις γυναίκες, σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα και τις συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα ρούχα που είχαν αφαιρέσει.

Έπειτα, από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι η 34χρονη, πριν από επτά μήνες περίπου στη Πάτρα, είχε αφαιρέσει από την τσέπη 57χρονου ημεδαπού το χρηματικό πόσο των 600 ευρώ.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή.

Συνελήφθη, σήμερα (22-11-2011) το πρωί στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ενηργησαν έρευνα στη οικία του 49χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια στο βυκιο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν.