«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

«ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ»

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Όλοι στην απεργία ενάντια στο νέο κρατικό προϋπολογισμό της ανεργίας ,της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της πείνας.
Διαδηλώνουμε ενάντια στα αντεργατικά- αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης  του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.- ΛΑΟΣ, της Ε.Ε. και των κεφαλαιοκρατών.
Η νέα μείωση των μισθών, η εξαφάνιση των επιδομάτων, η καρατόμηση των συντάξεων, η νέα βάρβαρη φοροεπιδρομή και τα χαράτσια , το ξεπούλημα σε ότι απέμεινε  από τη δημόσια περιουσία, είναι ο βασικός στόχος  του νέου προϋπολογισμού, ενώ από την άλλη μεριά δίνονται νέες φοροαπαλλαγές , νέα κίνητρα, παροχές και ζεστό χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο...

Οι νέες μεγάλες  περικοπές στην υγεία, την παιδεία , την πρόνοια, την κοινωνική ασφάλιση, το πετσόκομμα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, η εφεδρεία, δείχνουν ότι το «μαύρο μέτωπο» είναι αδίσταχτο  σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
Καλούμε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ , να διαδηλώσουμε αγωνιστικά και ταξικά ενάντια στην πιο άγρια αντιλαϊκή πολιτική , αψηφώντας τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία.
Ø     Με τον αγώνα μας να επιβάλλουμε στην πράξη την κατάργηση όλων των αντεργατικών- αντιλαϊκών μέτρων και νόμων.
Ø     Να δυναμώσει και να διαμορφωθεί το δικό μας λαϊκό μέτωπο για την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής  κυβέρνησης – Ε.Ε.-  κεφαλαίου  .
Ø     Να πληρώσουν τώρα αυτοί που δημιούργησαν την κρίση , η πλουτοκρατία και οι κυβερνήσεις της.
Με το σύνθημα : «ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ»

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10 π.μ. στην Πλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το Δ.Σ.