«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009 στις 18:00 μ.μ. το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας (αίθουσα Ν.Σ., Διοικητήριο, Μεσολόγγι).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης είναι τα εξής:
Ενημέρωση του Ν.Σ. επί θεμάτων που αφορούν την αδειοδότηση φορτηγών αυτοκινήτων αρμοδιότητας του Τμήματος Μεταφορών & Επικοινωνιών Αγρινίου.
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
Έγκριση του Ν.Σ. της εισήγησης της Δ/νσης Διοικητικού & Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τον καθορισμό του αριθμού των θέσεων και των ειδικοτήτων των εγκεκριμένων από την Επιτροπή του άρθρου 2, παρ. 1 της αριθ. 33/2006 Π.Υ.Σ. όπως αυτή ισχύει σήμερα, συμβάσεων μίσθωσης έργου για τις υπηρεσίες της Ν.Α. .
Εισηγητής: Ο κ. Γαλαζούλας Αντώνης (Αντινομάρχης).
Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Εκκοκκιστήριο Βάμβακος ιδιοκτησίας «ΕΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ», επί γηπέδου έκτασης 200.000 τ.μ. (εκπρόσωπος Πέτρος Διαμαντόπουλος) στη θέση «ΒΟΡΡΟΙ» του Τοπικού Διαμερίσματος Νεοχωρίου του Δήμου Οινιάδων Νομού Αιτωλ/νίας».
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
Απόφαση του Ν.Σ. για τη συνομολόγηση δανείου κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 96 του Π.Δ. 30/1996, με σκοπό την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση κτιρίου Ν.Α. Αιτωλ/νίας (πρώην Χρυσόγελου) – Β΄ φάση Κατασκευή» (σχετική, η αριθ. 111/2009 απόφαση του Ν.Σ.).
Εισηγητής: Ο κ. Πετρόπουλος Χρήστος (Αντινομάρχης).
Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση «Σταυρός» Πλαγιάς του Δήμου Παλαίρου Νομού Αιτωλ/νίας».
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
Έγκριση του Ν.Σ. των εισηγήσεων της Δ/νσης Οικονομικού & Πληροφορικής σχετικά με τροποποιήσεις και αναμορφώσεις του προϋπολογισμού της Ν.Α., οικονομικού έτους 2009.
Εισηγητής: Ο κ. Γαλαζούλας Αντώνης (Αντινομάρχης).
Παροχή σύμφωνης γνώμης του Ν.Σ. για υποβληθείσες προτάσεις στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013».
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).