«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-2

Σ’ έναν αγώνα, για το πρωτάθλημα Α1 Ε.Π.Σ.Ν.Α. με πολλή ένταση, δυνατό και με διαμαρτυρίες στο τέλος, η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ και ο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2!
Ο αγώνας έγινε σήμερα στις 03:00μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο του Καινούργιου.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Ζίγκου, δεν κατάφεραν όμως ν’ ανοίξουν το σκορ.
Στην επανάληψη η ΔΟΞΑ μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο γήπεδο, πίεσε τον ΟΜΗΡΟ με αποτέλεσμα να πετύχει δύο γκολ. Αυτή η υπεροχή της όμως, δεν ήταν ικανή να της δώσει τους τρείς βαθμούς. Μετά το 2-0 η ΔΟΞΑ δεν έβγαινε εύκολα στην επίθεση, κλείστηκε πίσω, και ο ΟΜΗΡΟΣ κατάφερε να ισοφαρίσει.
Φάσεις του αγώνα:
7΄Φάουλ για τον ΟΜΗΡΟ από αριστερά, εκτελείται κεφαλιά από τον Σ. Μπούσγο και άουτ
12΄ Κεφαλιά από την Δ. Δάρλα και η μπάλα πάνω από την εστία του Α. Ευθυμίου άουτ.
26΄Δυνατό σουτ στα χέρια του Ζίγκου.
40΄ Κόρνερ που εκτελείται από τον Γ. Πλυταριά κεφαλιά από τον Σ. Μπούσγο και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζίγκου και άουτ.
43΄Δυνατό σουτ από τον Ν. Μιχάλη αλλά και πάλι η μπάλα καταλήγει άουτ
Με την έναρξη του Β΄ημίχρονου στο
46΄ Ο Ζίγκος με υπερπροσπάθεια κάνει την απόκρουση του αγώνα.
47΄ Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από τον Χ. Κωνσταντίνου και η μπάλα στα δίχτυα 1-0 για τη ΔΟΞΑ.
59΄Δυνατό σουτ από τον Κ.Ι. Τσοπλάκο, πάνω από τα δοκάρια άουτ.
62΄ Ο Δ. Δάρλας σουτάρει με δύναμη, αποκρούει ο Α. Ευθυμίου και ο επερχόμενος Π. Καρόπουλος μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα 2-0.
68΄Ο Χ. Κάκος σουτάρει και κάνει το 2-1 για τον ΟΜΗΡΟ
75΄ Σουτ-κεραυνός από τον Κ.Ι. Τσοπλάκο και η μπάλα ελάχιστα πάνω απ’ τα δοκάρια άουτ
90΄+ Αμαρκάριστος ο Δ. Τσιφοπανόπουλος μέσα στην περιοχή της ΔΟΞΑΣ, απ’ την δεξιά πλευρά όπως επιτίθεται ο ΟΜΗΡΟΣ, σουτάρει και κάνει το 2-2!
Διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές υπήρξαν για τη διαιτησία του Θ. Μπεσίνη (επόπτες: Σπυρ. Χουλιάρας-Αθ. Σερέτης), με περισσότερες απ’ την πλευρά της ΔΟΞΑΣ.
Η ένταση κορυφώθηκε με την αποβολή του Χ. ΓΙΩΤΗ στο 85΄
Κίτρινες Κάρτες: ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΜΠΟΥΣΓΟΣ Σ.
ΔΟΞΑ: (Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)
ΖΙΓΚΟΣ Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Χ. ΑΛΤΖΕΡΙΝΗΣ Σ. ΔΑΡΛΑΣ Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ Κ. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΔΑΡΛΑΣ Δ. ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΓΙΩΤΗΣ Χ. και αναπληρωματικοί:
ΑΛΤΖΕΡΙΝΗΣ Ν. ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ Χ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Ι. ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ Κ. ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ Ι. ΜΠΛΕΤΣΑΣ Χ.
ΟΜΗΡΟΣ: (Δ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ)
ΕΥΘΥΜΙΟΥ Α. ΧΟΝΤΟΣ Π. ΚΑΚΚΟΣ Χ. ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΜΠΟΥΣΓΟΣ Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. ΤΣΙΦΟΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΜΠΟΥΡΔΟΣ Ν. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Δ. ΠΛΥΤΑΡΙΑΣ Γ. ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Δ.
και αναπληρωματικοί:
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Φ. ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι. ΜΙΧΑΛΗΣ Ι. ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ Α. ΚΟΤΣΑΛΟΣ Α. ΚΑΚΟΣ Φ. ΛΑΓΟΣ Σ.
Μετά το τέλος του αγώνα απειλήθηκαν επεισόδια, όταν κάποιοι «φίλαθλοι» της ΔΟΞΑΣ κινήθηκαν εναντίον του διαιτητή, αλλά αποσοβήθηκαν με την επέμβαση τόσο των ποδοσφαιριστών της ΔΟΞΑΣ, όσο και με την ψύχραιμη στάση μελών του Δ.Σ. της ομάδας.
Εδώ θα επανέλθουμε για μια ακόμα φορά για να τονίσουμε ότι: Το κλίμα, στην αγαπημένη ομάδα του Καινούργιου τη ΔΟΞΑ, φέτος δεν είναι θετικό! Ομοιογενές σύνολο, δεν παρουσιάζεται στους αγωνιστικούς χώρους. Η ένταση μεταβιβάζεται στην εξέδρα που αντιδρά αρνητικά. Όσο για κάποιους «θερμοκέφαλους οπαδούς», η ομάδα πρέπει να βρει τρόπο να τους περιορίσει.

Δημήτρης Ντόκας