«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χτες, 9-1-2024, η προγραμματισμένη συνάντηση των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Αγρινίου και Μεσολογγίου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Ι. Μπούγα, για τον Δικαστικό Χάρτη.

Το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδος παραμένει στο Αγρίνιο, δέσμευση που έγινε παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και...

παραγόντων θεσμικών και πολιτικών της Αιτωλοακαρνανίας όπως οι βουλευτές του Νομού μας, κ. Θ. Παπαθανάση και κ. Κ. Καραγκούνη.

 Ο αγώνας συνεχίζεται για την διατήρηση και των δύο Πρωτοδικείων του Νομού, αυτό της πόλεως του Αγρινίου καθώς και της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η νεοσυσταθείσα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου στις 28-12-2023, «Ομάδα Δράσης» θα συνεχίσει με στρατηγική, ομοθυμία και αγωνιστικότητα τις διεκδικήσεις για να παραμείνουν οι Υφιστάμενοι Δικαστικοί Σχηματισμοί της ΠΕ Αιτωλ/νίας, όπως έχουν.  

Αναλυτική ενημέρωση επί της συναντήσεως θα ακολουθήσει στην ορισθείσα Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, την Πέμπτη, 11-1-2024 και ώρα 11:00.

 

    Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.                     Η Γεν. Γραμματέας του Δ. Σ.

    Δημήτριος  Νικάκης                          Πασιούλα  Καρακώστα