«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

 Σε ιδιαίτερα θερμό και χαρούμενο κλίμα, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου έκοψαν σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού. Οι εργαζόμενοι του Δήμου, εκπρόσωποι των σωματείων τους, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης, Αντιδήμαρχοι και αιρετοί του Δήμου, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο, όπου δέχθηκαν τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ενώ ακολούθησε γεύμα. Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου για την παρουσία τους στη μικρή αυτή γιορτή, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και ευχήθηκε να υπάρξει στενή και αποδοτική συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους ώστε να ο Δήμος στο σύνολό του να μπορέσει να ξεπεράσει αδυναμίες του παρελθόντος και να προοδεύσει προς το μέλλον που του αξίζει.

 

***

Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου με εκπροσώπους εργαζομένων

 Σύντομη συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος.Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσολογγίου Βασίλης Μπαρμπετάκης και ο Γραμματέας του Σωματείου Θανάσης Ντούμας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργατουπαλλήλβων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θύμιος Κομματάς και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Λαχανάς, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπάκτου&Δωρίδας Βάσω Νταουσάνη και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Μπίμπας, η Γραμματέας του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Βάσω Μαλάτου και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου Σάκης Παπαδημητρόπουλος, ενώ παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζιζή Φούντα.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου κ. Διαμαντόπουλου, συζητήθηκαν θέματα εργασιακής φύσης που αφορούν στο σύνολο των εργαζομένων του Δήμου και αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την αποτελεσματικότερη διοίκηση του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

 

***

Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου

με Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

 

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας είχε σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στο γραφείο του. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας.

Στη σύντομη αυτή συνάντηση, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος και ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιάνα συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και να προχωρήσουν σε ανταλλαγή απόψεων.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και νέες συναντήσεις, προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι συνεργασίας ώστε να επιλυθεί μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή. 

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου