«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 28χρονος διακινητής ναρκωτικών στην Αμαλιάδα
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη σήμερα (6-11-2013) το μεσημέρι, στην περιοχή «Γκουρλέσα» Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 28 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).
Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν τον 28χρονο να κινείται πεζός, σε αγροτική περιοχή και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τροχόσπιτο σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων, τις οποίες ο δράστης είχε αποκρύψει, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 28χρονου στην Αμαλιάδα, βρέθηκαν ακόμα τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 239 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. 

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 31χρονης αλλοδαπής στην Πάτρα
Δράστες είναι δυο ομοεθνείς της παθούσας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία σε βάρος 31χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας, η οποία συνέβη πριν πέντε μέρες στην Πάτρα.
Δράστες είναι δύο ομοεθνείς της (άνδρας-γυναίκα), ηλικίας 25 ετών, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, την 01-11-2013 το απόγευμα, στην Πάτρα, οι δυο δράστες επιτέθηκαν σε 31χρονη πεζή ομοεθνή τους και με τη χρήση βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό πόσο των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό, που φορούσε στο λαιμό της. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα, στο όποιο τους ανέμενε ο τρίτος συνεργός τους.
Η παθούσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου – Πατρών, από όπου την 04-11-2013 κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών τη ληστεία σε βάρος της.
Από την άμεση και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δυο δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο αλλοδαπών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για παράνομη κατοχή ασυρμάτου
Συνελήφθη την 03-11-2013 το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί παράνομης λειτουργίας Ρ/Σ και περί λειτουργίας ερασιτεχνικών και πειραματικών σταθμών-ασυρμάτων κλπ.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 27χρονο, βρήκαν έναν φορητό ασύρματο εκπομπής και λήψης σημάτων, τον οποίο κατείχε παράνομα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ ο ασύρματος κατασχέθηκε.