«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολιτική δολοφονία του Αγωνιστή Παύλου Φύσσα, από το μέλος της συμμορίας  των νεοναζιστών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
Οι πολιτικές των τελευταίων χρόνων δυστυχώς βοήθησαν στην γιγάντωση του μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Ενώ στόχος των εκάστοτε κυβερνώντων θα έπρεπε να η εξάλειψη τέτοιων φαινόμενων και η σταθερότητα και δημοκρατία στην ελληνική κοινωνία,  οι πράξεις, οι παραλείψεις και οι μικροπολιτικές τους τακτικές οδήγησαν  στη γιγάντωση της φασιστικής αυτής συμμορίας. Τα οφέλη ψηφοθηρικά και πρόσκαιρα, μόνος τους στόχος δηλαδή να αντλήσουν  ψήφους από τη Χρυσή Αυγή - χαρακτηρίστηκε άλλωστε «αδερφό κόμμα». Με παρόμοιες τακτικές χτυπούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με σκοπό να...
αποδυναμώσουν κάθε πιθανή συνεργασία τους στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό,  χαρακτηριστική είναι η προσπάθειά τους να προσελκύσουν τους  Νεοδημοκράτες αντιμνημονιακούς πατριώτες δεξιούς να ξαναγυρίσουν στη ΝΔ.
Μόνο ως γελοία και προκλητική χαρακτηρίζουμε και την τοποθέτηση του στενού συνεργάτη του Σαμαρά,  του πρώην αριστερού  Χρύσανθου  Λαζαρίδη,  περί θεωρίας των δύο άκρων, που έγινε για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και ακόμη περισσότερο για να δημιουργηθεί σύγχυση για τους θύτες και τα πραγματικά θύματα. Επιπλέον η θεωρία των δύο άκρων, όπως αναπτύχθηκε στα χρόνια του μνημονίου, εξισώνοντας  την αριστερά με τη χρυσή αυγή, έκανε εύκολη και ελκυστική μια αποτρόπαια επιλογή: Την ψήφο στους Χρυσαυγίτες.
Συμμετέχουμε στο θρήνο της οικογένειας του Αγωνιστή Μουσικού Παύλου Φύσσα. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ αυτό το θύμα - δυστυχώς δεν είναι το πρώτο - της συμμορίας των νεοναζί φασιστών, τον Αγωνιστή Παύλο Φύσσα. Από τη δολοφονία του Παύλου και μετά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε. Δεν τους φοβόμαστε!
 Ενωτική Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Διπλωματούχων Μηχανικών του Δημοσίου
ΕΔΑΚ ΕΜΔΥΔΑΣ
www.edakemdydas.gr