«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αγρίνιο-πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος-κατάρτιση φορέων ελαιοκομίας

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του έργουTechnical assistance and extension activities  of special importance for the olive sector in IOC member countriesμε θέμα:
INTERNATIONAL
 OLIVE COUNCIL

 «Κατάρτιση φορέων ελαιοκομίας πάνω σε καινοτόμες ελαιοκομικές πρακτικές για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και την ανταπόκρισή τους στις νέες απαιτήσεις της αγοράς».

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων και το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας ( IOC) διοργανώνει 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Αγρίνιο. Στόχος...
του προτεινόμενου έργου τεχνικής βοήθειας είναι η προώθηση εφαρμογής ορθών γεωργικών πρακτικών στην ελαιοκαλλιέργεια με σκοπό την οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα του κλάδου. Η επιμόρφωση θα αφορά στη βελτίωση των πρακτικών καλλιέργειας ελιάς, στο ελαιόλαδο, στην επιτραπέζια ελιά και στην ποιότητά τους, στη διαχείριση  αποβλήτων της βιομηχανίας της ελιάς, στο marketing και τη συνολική περιβαλλοντική βιωσιμότητα του κλάδου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αγρότες, ελαιουργούς, τυποποιητές, γεωτεχνικούς και γενικότερα άτομα που ασχολούνται με την καλλιέργεια ελιάς και θα πραγματοποιηθεί στo Αγρίνιο από τις 04/11/2013 έως τις 06/11/2013.

Στους συμμετάσχοντες θα είναι διαθέσιμες τεχνικές σημειώσεις για κάθε θέμα και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής για την συνολική παρακολούθησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής στo Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  (fax 26410-59356, dtoa@agrinio.gr) με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013. (Πληροφορίες για το πρόγραμμα, Δρ Βασιλική Καραπαπά, τηλ. 26413-60351, 26413-60354 )

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΤΣΙΤΣΙΜΕΛΗ & ΕΘΝ. ΟΔΟΣ

Αίτηση Συμμετοχής στο Σεμινάριο
‘Κατάρτιση φορέων ελαιοκομίας πάνω σε καινοτόμες ελαιοκομικές πρακτικές για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και την ανταπόκρισή τους στις νέες απαιτήσεις της αγοράς’


ΟΝΟΜΑ:


ΕΠΩΝΥΜΟ:


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:


ΤΗΛ:                                                                       FAX:


E-MAIL:


Με την παρούσα αίτηση δηλώνω το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο σεμινάριο.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ


Παρακαλούμε να σταλεί με fax στο 26410-59356 ή με e-mail στο dtoa@agrinio.gr