«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξιχνιάστηκαν οκτώ διαρρήξεις οχημάτων σε χώρους στάθμευσης στον Πύργο Δράστες είναι δυο ανήλικοι ημεδαποί

  Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης, σε βάρος των γονέων τους για  παραμέληση της εποπτείας τους
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου,  οκτώ συνολικά διαρρήξεις σε οχήματα που είχαν συμβεί το τελευταίο  δίμηνο στο Πύργο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο 12χρονων  μεδαπών για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση...

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ακόμα  ημεδαπών (άνδρας - γυναίκα) ηλικίας 44 και 42 ετών αντίστοιχα για  παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, το τελευταίο δίμηνο, οι δυο ανήλικοι μετέβαιναν σε  δημόσιους χώρους στάθμευσης οχημάτων στο Πύργο όπου σπάζοντας τα  των αυτοκινήτων αφαιρούσαν μικροαντικείμενα και χρήματα.
Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί οκτώ 
  περιπτώσεις κλοπών σε αυτοκίνητα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα 
Πλημμελειοδικών Ηλείας.


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (19-7-2013) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 57 ετών  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή γκλοπ 
και κάνναβης.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του  δράστη στο Αίγιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και  κατέσχεσαν 22 γραμμάρια κάνναβης και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Πάτρα για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το συνολικό ύψος των οφειλών τους ξεπερνά τα 2.900.000  ευρώ,
Συνελήφθησαν, σήμερα (19-7-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις (3) ημεδαποί άνδρες ηλικίας 55, 63  και 65 ετών αντίστοιχα, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Πιο συγκεκριμένα:
•    To ύψος των οφειλών του 55χρονου, ο οποίος ήταν έμπορος μαρμάρων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 2.153.083,78 ευρώ.
•    Το ύψους τω ν οφειλών του 63χρονου ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εμπορίας υγρών καυσίμων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 543.316,00 ευρώ
•     Το ύψους τω ν οφειλών του 65χρονου ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 203.715,73 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».