«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη ένας ακόμα διακινητής ναρκωτικών στο Αγρίνιο


Κατασχέθηκαν πέντε φιξάκια ηρωίνης

Συνελήφθη, σήμερα (16-7-2013) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 39 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και...
κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 39χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν πέντε φιξάκια ηρωίνης συνολικού βάρους 10,3 γραμμαρίων, μία σύριγγα με υγρό διάλυμα ηρωίνης, ένα φαρμακευτικό δισκίο και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Κατασχέθηκε ένα κιλό κάνναβης στο Χαικάλι Αχαΐας


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου αλλοδαπού

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, βρέθηκε και κατασχέθηκε σήμερα (16-7-2013) πολύ νωρίς το πρωί, σε δύσβατο σημείο στο Χαικάλι Αχαΐας,  μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας τα ναρκωτικά είχε μεταφέρει στο σημείο με όχημα ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 32χρονου, το όποιο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, δυο κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των 140 ευρώ και 14.800 λεκ Αλβανίας.

Η προανάκριση και οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.


Συνελήφθη ημεδαπή που προσποιούμενη την πελάτισσα έκλεβε καταστήματα στην Πάτρα
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί μια ληστεία και τρεις κλοπές
Συνελήφθη σήμερα (16-7-2013)  το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 34 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπές κατά εξακολούθηση και αντισταση.

Ειδικότερα η 34χρονη εντοπίστηκε στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών καθότι το τελευταίο τετραήμερο μετέβαινε σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών στην Πάτρα, προσποιούμενη την πελάτισσα και επιχειρούσε να αφαιρέσει αντικείμενα. Πιο συγκεκριμένα :

  • Την 12-7-2013 το απόγευμα, μετέβηκε σε κατάστημα ενδυμάτων όπου φορώντας ένα παντελόνι και μια μπλούζα, τα οποία είχε προβάρει, επιχείρησε να φύγει χωρίς να πληρώσει. Κατά την έξοδο της από το μαγαζί, η δράστιδα έγινε αντιληπτή από την 33χρονη υπεύθυνο του καταστήματος, στην οποία για να διατηρήσει τα κλοπιμαία επιτέθηκε βίαια προκαλώντας της αμυχές.
  • Την 15-7-2013 το μεσημέρι μετέβηκε στο ίδιο κατάστημα με σκοπό την κλοπή χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.
  • Την 12 και την 13-7-2013 το πρωί, μετέβηκε σε κατάστημα πώλησης υποδημάτων όπου αφαίρεσε τέσσερα συνολικά ζευγάρια παπουτσιών, τα οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από καταδίωξη της από τους υπαλλήλους.

Η συλληφθείσα, η οποία κατά τη σύλληψη της αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, απωθώντας, εξυβρίζοντας και δαγκώνοντας αυτούς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθη ημεδαπός στην Πάτρα, για ναρκωτικά.

        Κατασχέθηκαν συνολικά 85 φαρμακευτικά δισκία.

Συνελήφθη χθες (16-7-2013) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 31 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 31χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν 54 ναρκωτικά χάπια VULBEGAL και 31 ναρκωτικά χάπια HIRNOSEDON.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθη  40χρονος ημεδαπός στην Πάτρα



Κατασχέθηκαν 37  φαρμακευτικά δισκία και ένα ξύλινο ρόπαλο



Συνελήφθη χθες (16-7-2013) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 40 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ενός ξύλινου ρόπαλου και φαρμακευτικών δισκίων.



Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 40χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :



  • Τριάντα δυο  ναρκωτικά χάπια HIPNOSEDON.
  • Πέντε  ναρκωτικά χάπια VULBEGAL
  • Ένα ξύλινο ρόπαλο στην άκρη του όποιου ήταν τοποθετημένες τρεις ξύλινες πρόκες.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.