«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών στο Αγρίνιο.
Συνελήφθη σήμερα (23-8-2012) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 26 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ενήργησαν έρευνα στην οικία του...
26χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, πέντε δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 

 
Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω  από 1.729.492.39 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (23-8-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 65χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των ατομικών οφειλών του 65χρονου, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.729.492,39 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής».


Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κλοπές στην Πάτρα.

Αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθησαν χθες (22-8-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες,  ηλικίας 29 και 19 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για  διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 40χρονος συνεργός των συλληφθέντων που αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να  διαρρήξουν οικία 77χρονου ημεδαπού, στην Πάτρα, έγιναν όμως αντιληπτοί  από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.

Για την σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τη  σύλληψη των δύο ημεδαπών.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, στους δύο συλληφθέντες οι  αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 270 και μια χρυσή βέρα.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Πατρών προέκυψαν τα εξής :

  Τα χρήματα και η βέρα που κατασχέθηκαν είχαν αφαιρεθεί από  οικία 75χρονου ημεδαπού στην Πάτρα.
  Επίσης ο 29χρονος είχε διαπράξει πριν από δύο μήνες άλλη μία κλοπή σε οικία 27χρονου στην Πάτρα, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής  αξίας 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.