«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ραδιοφωνικός Σταθμός Ι.Π. Μεσολογγίου: «Να παραμείνει η φωνή μου στα ερτζιανά!»

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι λέξεις σταθερότητα, ανάπτυξη, ευμάρεια έχουν χάσει το νόημά τους και έχουν αποκτήσει νέες διαστάσεις. Η κινητήριος δύναμη της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή, το χρήμα, ταλαιπωρεί ανθρώπινο δυναμικό και πόρους. Το σύστημα που το υποστηρίζει απέτυχε και υστερεί ακόμη και να το καταλάβει. Παρʼ όλα αυτά, ελπίζουμε στην αλλαγή νοοτροπίας  του ανθρώπου, του πολίτη, διότι μόνο αυτός μπορεί να φέρει την ανατροπή. Ας γίνουμε καμικάζι της καθημερινότητας με την δράση μας!
Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ι.Π. Μεσολογγίου, η φωνή αυτής της πόλης από το...
1960, κινδυνεύει να κλείσει. Κινδυνεύει διότι τα έσοδα έχουν μειωθεί και τα έξοδα έχουν αυξηθεί. Ήδη πλέον θα υπάρξει καθυστέρηση στην πληρωμή ζωτικών λογαριασμών όπως αυτός του ρεύματος (ΔΕΗ). Τα  έξοδα του σταθμού (μηνιαία δόση στο Ι.Κ.Α. από παλαιές οφειλές  1992, αυξημένη φορολογία εξαιτίας των γνωστών φοροεισπρακτικών μέτρων, οφειλές στην A.E.P.I. , έξοδα συντήρησης) βάζουν κυριολεκτικά το μαχαίρι στο λαιμό. Πληρώνεις το ένα για να γλιτώσεις προσαυξήσεις, κλωτσάει το άλλο που δεν θα σου δώσει ενημερότητα για να μπορέσεις να μισθώσεις τις εγκαταστάσεις σου. Ο γνωστός φαύλος κύκλος της γραφειοκρατίας!

Η Διοίκηση του σταθμού έχει βάλει τα δυνατά της και δεν θα αφήσει την οικονομική κρίση να παρασύρει ένα σωματείο ορόσημο για την πόλη να σταματήσει να εκπέμπει την φωνή της πόλης. 
Ο σταθμός είναι επικοινωνιακό εργαλείο για την πόλη. Διαθέτει μηχανήματα, τεχνογνωσία, προσφέρει ανιδιοτελώς τις εγκαταστάσεις του σε φορείς της πόλης, εκπέμπει στο διαδίκτυο ( www.mesradio92.gr ), αποτελεί δημιουργική διέξοδο για την νεολαία. 
Δεν είναι κρίμα να παύσει η φωνή του, επειδή βρέθηκε σε ένα κράτος που δεν ξέρει τι θέλει ? 
Η πόλη του Μεσολογγίου όμως ξέρει τι θέλει, και έχει μάθει και πώς να το διεκδικεί. Το ίδιο και ο πολίτης της, που νιώθει ελεύθερος και δημιουργικός. 
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε το σταθμό. 
Πώς μπορώ να βοηθήσω το σταθμό : 
1.       Αγοράζω λαχνό των 2 ευρώ  (λαχειοφόρος με δώρα)
2.       Γίνομαι μέλος του Συλλόγου Φίλοι του Ραδιοφώνου (10 ευρώ η εγγραφή, 10 ευρώ η ετήσια συνδρομή)
3.       Κάνω μια δωρεά στον σταθμό.
4.       Διαφημίζομαι στον σταθμό (αν είμαι επαγγελματίας) 
Πού μπορώ να τα κάνω όλα αυτά:
1.       Οι λαχνοί διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης και τους εθελοντές του σταθμού. Ελάτε να μας βρείτε εσείς στο Ραδιομέγαρο, αλλιώς θα  χτυπήσουμε εμείς το κουδούνι σας. 
2.       Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο ελάτε στο Ράδιομέγαρο, 1ος όροφος, είσοδος από τα γήπεδα 5x5, κάθε μέρα 11.00-13.00, στη Γραμματεία μας 
3.       Για την δωρεά ελάτε πρωινές ώρες στο σταθμό. Επαφίεται στο κομπόδεμα- υστέρημα του καθενός!
4.       Για την διαφήμιση, σας  έχουμε ενημερωτικό έντυπο με τον τιμοκατάλογο για τις διαφημίσεις, ελάτε να ενημερωθείτε. 
Για τους φίλους του διαδικτύου καθώς και αυτούς που δεν βρίσκονται στην πόλη και δεν μπορούν να έρθουν στο Ράδιομέγαρο, στείλτε μας ένα μέηλ στο radio92@otenet.gr με θέμα «Ενίσχυση του σταθμού». Θα σας εξυπηρετήσουμε ηλεκτρονικά. 
Γίνε και εσύ καμικάζι της καθημερινότητας με την δράση σου!

http://messolonghinews.blogspot.gr

 
ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ www.prototypia.gr  : Νικήτα…Δημήτρη…το ξέρετε πως είμαι μαζί σας!
Αφιλοκερδώς προσφέρομαι για όποια μορφή στήριξης του σταθμού μας μου ζητήσετε…και μπορώ ν’ ανταποκριθώ!
Είναι ο σταθμός μας, της περιοχής μας της ένδοξης πόλης του Μεσολογγιού!!
Είμαι και θα είμαι πάντα Μαζί σας!!!

Δημήτρης Ντόκας