«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Οι τέσσερις Ρομα κρίθηκαν ομόφωνα προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στις Φυλακές


Συνελήφθησαν  τέσσερα άτομα στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό ενώ κατασχέθηκαν όπλα και εκρηκτικά.

Συνελήφθησαν χθες (9-8-2012) το πρωί στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, δυο ημεδαποί ηλικίας 45 και 18 ετών και δυο ανήλικοι Αλβανοί, ηλικίας 17 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών...


Ειδικότερα πριν τη συγκέντρωση κατοίκων έξω από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, με αφορμή την προσαγωγή των τεσσάρων συλληφθέντων από τα επεισόδια στο Αιτωλικό (Σχετικό το από 5-8-2012 Δελτίο Τύπου μας), οι Αστυνομικοί ενήργησαν προληπτικούς ελέγχους, στο Αιτωλικό και το Μεσολόγγι με τα εξής αποτελέσματα :

  • Εντοπίστηκαν οι δυο αλλοδαποί να κατέχουν επτά βόμβες μολότοφ και ένα πλαστικό δοχείο γεμάτο με βενζίνη.
  • Εντοπίστηκε ο 18χρονος ημεδαπός να φέρει στη ζώνη του ένα στιλέτο, ένα μεταλλικό πολυεργαλείο με τρεις λάμες και μια λίμα.
  • Εντοπίστηκε ο 45χρονος ημεδαπός να έχει στο αυτοκίνητο του ένα στιλέτο και ένα σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι εκρηκτικές ύλες και τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.

Όσον αφορά, τους τέσσερις Ρομα που προσήχθησαν χθες στα δικαστήρια Μεσολογγίου  για τα επεισόδια της (5-8-2012) στο Αιτωλικό, ύστερα από την απολογία τους ενώπιον του κ. Ανακριτή κρίθηκαν ομόφωνα προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στις Φυλακές.