«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σκάνδαλο SIEMENS: Κοροϊδεύουν τον κόσμο…

Γράφει ο Νικόλαος Σ. Σιάμος

Οι πολιτικοί απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενοι από τους ομόσταβλους και ομοδίαιτους της Νέας Δημοκρατίας, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να περισώσουν το καταρρέον πολιτικό σύστημα, αποφάσισαν να κουκουλώσουν και το σκάνδαλο της SIΕMENS.

Αφού άφησαν τον Χριστοφοράκο να δραπετεύσει, για να μην «κελαηδήσει» στον ανακριτή και αποκαλύψει τους λαδιάρηδες πολιτικούς και τα ποσά του «μαύρου» χρήματος, οπού διοχέτευε σε αυτούς και τα κόμματά τους.
Αφού φυγάδευσαν τους υφισταμένους του, οι οποίοι μετέφεραν τις φουσκωμένες βαλίτσες.
Αφού αποδέχτηκαν τις παιδαριώδεις δικαιολογίες των πολιτικών, οι οποίοι,
αποδέχτηκαν κατσαρολικά από τη SIEMENS και προμηθεύτηκαν απ’ αυτήν δωρεάν υλικό για τα γραφεία τους, το οποίο έτρεχαν να ξοφλήσουν όταν έσκασε το σκάνδαλο.
Αφού, οι νταβέληδες του ΠΑΣΟΚ άφησαν να εννοηθεί ότι τα εκατομμύρια μάρκα τα ενθυλάκωσε ο Τσουκάτος και δεν τα παρέδωσε στο κόμμα, και οι της Νέας Δημοκρατίας έκαναν πως δεν άκουσαν τα περί ενισχύσεων του ταμείου τους από τον γερμανικό κολοσσό, ήρθε το… καπάκι: Αποφάσισαν να παραπέμψουν δύο «καμένα χαρτιά» από το ΠΑΣΟΚ και δύο εξιλαστήρια θύματα από τη Νέα Δημοκρατία.

Κούνια που τους κούναγε, αν νομίζουν ότι η στάχτη, οπού μας ρίχνουν στα μάτια, θα μας εμποδίσει να δούμε τα αίσχη τους. Κοιμούνται σε… βαρκό, αν έχουν την εντύπωση ότι θα κατευνάσουν την οργή μας με παρασκηνιακές συμφωνίες.