«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

6ο Τουρνουά Beach Volley από την Ομόνοια στη Ναύπακτο

Η διοργάνωση που ομορφαίνει τα καλοκαίρια στη Ναύπακτο είναι και πάλι εδώ! Η Ομόνοια Ναυπάκτου, πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του beach volley, διοργανώνει τουρνουά ανοικτά σε κάθε ηλικία και φύλο. Οι αγώνες προγραμματίζονται από  22 έως 31 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο στο Γρίμποβο, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Ναυπακτίας.
Συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου ξεκινά το 3ο τουρνουά με συμμετοχή μικτών ομάδων (ομάδων δηλαδή που αποτελούνται από ένα αγόρι και ένα κορίτσι) το οποίο  θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς την Κυριακή 24 Ιουλίου. Την αμέσως επόμενη ημέρα (25 Ιουλίου) ξεκινά η κεντρική διοργάνωση της Ομόνοιας, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με τα τουρνουά ανδρών και γυναικών. Πρώτες στη μάχη  μπαίνουν ομάδες ανδρών και γυναικών που δεν ανήκουν σε κάποιον σύλλογο βόλεϊ, διαγωνιζόμενες σε ένα μίνι τουρνουά, που θα αναδείξει το δικό του πρωταθλητή αλλά και τις ομάδες που τελικά θα προχωρήσουν για να συναντήσουν αυτούς που ασχολούνται σωματειακά με το άθλημα. Από τα μέσα της εβδομάδας οι καλύτερες δεκαέξι (16) ομάδες θα συνεχίσουν στο κυρίως ταμπλώ με αγώνες υψηλότερου επιπέδου, μέχρι τους τελικούς αγώνες την Κυριακή  31 Ιουλίου.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τη φετινή χρονιά θα κλείσουν με το 2ο τουρνουά 3x3 που θα γίνει το διήμερο 20-21 Αυγούστου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου, στο www.omonoia-nafpaktou.gr , να κατεβάσουν την φόρμα της αίτησης συμμετοχής και να εγγραφούν ηλεκτρονικά. Εναλλακτικά αιτήσεις  γίνονται δεκτές καθημερινά στον Αλσύλλιο του Γριμπόβου 6-9 το απόγευμα και στο τηλέφωνο 6972090641 (Ντίνος) όπου μπορεί το κοινό να απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες.
Βασικός στόχος των διοργανώσεων της Ομόνοιας, πέρα από την ενασχόληση με τον αθλητισμό,είναι η διασκέδαση και έτσι την Παρασκευή 29 Ιουλίου   διοργανώνει ένα ξεχωριστό Disco Party στο Centro Porto στο λιμάνι της Ναυπάκτου, με προσκεκλημένους όλους τους φίλους της και τους φίλους του beach volley.
Ευχαριστίες απευθύνει η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου στους χορηγούς των διοργανώσεων, με την βοήθεια των οποίων γίνεται εφικτή όλη αυτή η καλοκαιρινή δραστηριότητα: Ξυλεία Σταθάτος, Αρτοποιία Βασιλείου, ΑΤΛΑΣ Τεχνική, Πολυεστιατόριο taste, Rafting House, Ζαχαροπλαστείο Νικολάου, Χοχτούλα Ζαχαρία, Μίχο Γιώργο, Ιωάννου Δημήτρη, Τσούση Πάνο και το Lepanto R-TV.  

Δείτε το διαφημιστικό trailer για το φετινό τουρνουά:
http://www.youtube.com/watch?v=coSvbmSeL5M

Απολαύστε στιγμές από την περσινή διοργάνωση: