«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press

ΣΩΣΙΒΙΟ ΚΟΤΡΩΝΙΑ
Ναυαγεί ο Παπαθανάσης στη Ναύπακτο και πιάνεται από το...

Το ναυάγιο του Παπαθανάση στη Ναύπακτο, με τους δημοτικούς του συμβούλους να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, επιχειρεί να αποτρέψει ο Κοτρωνιάς, πετώντας του... σωσίβιο σωτηρίας. Μετά τον Χρήστο Σικώλα, που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, σειρά πήρε η Ιουλία Χοχτούλα, δηλώνοντας ότι θα κατέβει με τον Μπουλέ, ενώ την άγουσα παίρνει και ο Τάσος Αλεξόπουλος, που δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο. Επιχείρηση σωτηρίας με υψηλό ρίσκο, λοιπόν, επιχειρεί ο Κοτρωνιάς, με αρκετά ερωτηματικά ωστόσο που δεν αποσαφηνίζει η δήλωση στήριξής του. Και αν κάποιοι μιλούν για “στρατηγική συνεργασία για το καλό της Αποδοτίας”, για το καλό της Ναυπακτίας ποιος θα ενδιαφερθεί και θα μιλήσει;
Παλαιοπαναγιά, Λυγιάς και Ξηροπήγαδο στο σχέδιο πόλης
Ξεκίνησε η διαδικασία για την ένταξη στο σχέδιο πόλης των περιοχών της Παλαιοπαναγιάς, του Λυγιά και του Ξηροπηγάδου. Καθώς έχει αλλάξει το σύστημα αποζημιώσεων, η ένταξη των συγκεκριμένων περιοχών αναμένεται να έχει γίνει πράξη σε βάθος μιας πενταετίας τουλάχιστον. Διαβάστε για τα στάδια της διαδικασίας, αλλά και για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που έχετε ιδιοκτησίες στις εν λόγω περιοχές.
Τα πρώτα ονόματα από την Κίνηση Πολιτών
Η Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας είναι ο πρώτος δημοτικός συνδυασμός που ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές. Ξεκινά με 14 συντοπίτες μας, με κοινό χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό της.
Λύση για τον 12χρονο Ανδρέα
Το μισθωμένο λεωφορείο που μέχρι σήμερα ξεκινούσε από το Μεσολόγγι και πήγαινε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, θα ξεκινά πλέον από τη Ναύπακτο απ΄όπου θα παραλαμβάνει και τον μικρό συντοπίτη μας. Το γιατί μια τόσο απλή λύση δεν επιλέχθηκε εξ αρχής και έπρεπε να υπάρξει το δημοσίευμα της “Ν”, δεν απαντάται από την επιστολή που λάβαμε απ' τον αντινομάρχη κ. Γαλαζούλα.
Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα
Οι πρώτοι 3 βαθμοί είναι γεγονός για τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που κέρδισε την Κοζάνη με 2-1. Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει να δώσει η ομάδα του Δ. Σκούνα αυτή την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Επανωμής εκτός έδρας.
Κονίδας - Καρακώστας: φλερτ χωρίς σχέση
Ο Κώστας Κονίδας, λίγο πριν ανακοινώσει την τελική του απόφαση να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Κώστα Καρακώστα. Αν και το αρχικό κλίμα ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, εντούτοις, πολύ γρήγορα, στράβωσε. Διαβάστε το γιατί.