«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 25%;
Τα πρώτα μηνύματα εν όψει των εκλογών
Μόλις 24 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και το τοπίο, αναφορικά με τους υποψηφίους και τις συμμαχίες έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια, καθώς λήγει η σχετική διορία, και η εικόνα θα είναι πλέον ξεκάθαρη.Με τα σημερινά δεδομένα πάντως, όλοι οι μνηστήρες του Δήμου δείχνουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Ο κάθε συνδυασμός έχει τις δικές του αδυναμίες με αποτέλεσμα κανείς μέχρι στιγμής να μην έχει πάρει ξεκάθαρα κεφάλι στην κούρσα για τη δημαρχεία. Αυτό, απ' τη μια κάνει την κούρσα πιο ενδιαφέρουσα, απ' την άλλη όμως προβληματίζει τόσο για την ποιότητα των “αγωνιζομένων” όσο και για το ότι άλλη μια εκλογική διαδικασία στη Ναύπακτο, μας οδηγήσει, μέχρι ώρας, σε δήμαρχο του 25%. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και έτσι όπως το έχουμε ζήσει τα 12 τελευταία χρόνια, οπού οι μετέπειτα δήμαρχοι είχαν λάβει ποσοστά από 21% έως 30% την πρώτη Κυριακή...

Συνέντευξη Γιώργου Ασημακόπουλου:
Τραγική η κατάληξη για το ΠΑΣΟΚ
Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ μιλά στη “N” για τα όσα έγιναν στη διαδικασία του χρίσματος. Χαρακτηρίζει τραγική την κατάληξη, ρίχνει τις ευθύνες στην απουσία σχεδιασμού και διάθεσης από τα κεντρικά του κόμματος, ενώ αποκρούει τις επιθέσεις που δέχεται περί δικών του ευθυνών.

Κολοβός για Μπιλιάνη:
Πέρυσι κάηκε, φέτος μύρισε
Ο δήμαρχος Αντιρρίου Γιώργος Κολοβός εκφράζει τις απορίες του για την πολύ μεγάλη καθυστέρηση με την οποία ο Αντώνης Μπιλιάνης “καυτηρίασε” τις πρακτικές της δημοτικής αρχής, δίνοντας, εν μέρει, ο ίδιος και την απάντηση: “Φαίνεται ότι ο μέχρι χθες αντιδήμαρχος δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τοπικιστικές μικρότητες και τις κουτσομπολίστικες διαδικασίες”.

“Χαρμάνιασαν” τα μαγαζιά από πελάτες
Η απαγόρευση του καπνίσματος έριξε κατακόρυφα την κίνηση σε μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες. Την αλλαγή του μέτρου ζητούν οι επιχειρηματίες, οι οποίοι, σε διαφορετική περίπτωση, βλέπουν βροχή τα λουκέτα.

Νέα επίσχεση στο ΚΔΑΠ
Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν, από το απόγευμα της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του δήμου Ναυπάκτου, που υλοποιεί η Αναπτυξιακή, καθώς, για μία ακόμα φορά, έχουν μείνει απλήρωτοι. Τα παράπονα στον δήμαρχο, αφού η εταιρεία δεν έχει πρόεδρο.

Ημερίδα από το Εργατικό Κέντρο
Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας με τίτλο “απόψεις και συμπεριφορές επισκεπτών, δημοτών και επιχειρηματιών στον Δήμο Ναυπακτίας”.

Με νέο τιμονιέρη ο Αστέρας
Ο Δημήτρης Τομπάζης είναι ο νέος προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σκούνα. Κύριο μέλημά του η αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στη Νεάπολη με τον Μακεδονικό.