«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο υπ. Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και το πρώην «409»

«Η Δυτική Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε και για την οποία θα εργαστούμε από την 1η Ιανουαρίου 2011, θα είναι ένας τόπος, πρώτα για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και τι πιο σημαντικό, άραγε, από τον πάσχοντα άνθρωπο; Από τον πολίτη που ψάχνει την υγειά του και την υγειά των δικών του; Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σταθούμε δίπλα του, αλλά και για να τονώσουμε το καταρρακωμένο ηθικό των γιατρών, των νοσηλευτών και των άλλων εργαζομένων στα νοσοκομεία μας. Εμείς λέμε: Ποτέ κανένας, μόνος του, πια!».
Αυτά, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου, επισκεπτόμενος το πρωί της Παρασκευής το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και το πρώην «409» όπου αντάλλαξε απόψεις με πολίτες, εργαζόμενους και τις διοικήσεις των νοσηλευτικών μονάδων, παρουσιάζοντας παράλληλα, ορισμένες από τις θέσεις του συνδυασμού και τις πρωτοβουλίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων και η θέσπιση ενός «Συμβουλίου Υγείας», αποτελούμενο από εμπλεκόμενους φορείς, ως συμβουλευτικό όργανο του Περιφερειάρχη...