«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ν. Καραθανασόπουλος: Ο Α. Τσίπρας ξέχασε την υπογραφή του κόμματος του στην Συνθήκη του Μάαστριχτ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ και  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επιβεβαίωσε την στήριξη και την καλλιέργεια αυταπατών για την βάρβαρη αντιλαϊκή στην πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της Ε.Ε.
Ο Α. Τσίπρας ξέχασε την υπογραφή του κόμματος του στην Συνθήκη του Μάαστριχτ για την... απελευθέρωση της αγοράς των μεταφορών. Τώρα δήθεν καταγγέλλει το ξεπούλημα του ΟΣΕ.
Οι θέσεις τους σε σχέση με το «μεταναστευτικό» για τήρηση των «διεθνών συμβάσεων που έχει υπογράψει η χώρα μας» όπως τόνισε, σημαίνει εφαρμογή της FRONTEX, δηλαδή καταστολή, στρατόπεδα συγκέντρωσης και επαναπροώθησης των προσφύγων, περιορισμό του πολιτικού ασύλου, φθηνό εργατικό δυναμικό για τις πολυεθνικές, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Προσπάθησε έτσι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις αντιδραστικές θέσεις του υποψήφιου που στηρίζει στην Πάτρα Γ. Δημαρά.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ απαίτησε την εφαρμογή της πολιτικής της Ε.Ε. και του περιφερειακού σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, κρύβοντας ότι αυτό σημαίνει ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων που ο λαός θα πληρώνει με ακριβά δημοτικά τέλη.
Ο Α. Τσίπρας συναντήθηκε με τους υποψηφίους που στηρίζει στο Δήμο της Πάτρας και την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.
Στην Πάτρα στηρίζει τον δεύτερο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, μαζί με την «Δημοκρατική Αριστερά» του Ν. Τσούκαλη και το ΛΑΟΣ, ενώ στην περιφέρεια τον υποψήφιο της ΚΟΕ, ο οποίος στο Δήμο της Πάτρας στηρίζει διαφορετικό υποψήφιο από το ΣΥΝ, επιβεβαιώνοντας το «τσίρκο» στο σκορποχώρι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Στους υπόλοιπους δήμους στηρίζει υποψήφιους, αλλού με το ΠΑΣΟΚ, αλλού με τη ΝΔ, για να προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές αλισβερίσι αλιεύοντας ψήφους για την περιφέρεια.
Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκοί άνθρωποι και η νεολαία να βγάλουν συμπεράσματα. Η μόνη ψήφος καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, του Μνημονίου και του «Καλλικράτη», ψήφος που δε δέχεται παρερμηνείες, είναι η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει ΚΚΕ.