«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Β. Χατζηλάμπρου σε Ναύπακτο και Αιγιάλεια

Β. Χατζηλάμπρου: Η ενότητα των πολιτών που αντιστέκονται
οικοδομείται στους αγώνες

Στη Ναύπακτο περιόδευσε χθες, 21/10/2010, το απόγευμα ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα και υποψήφιους τους συνδυασμού από το νομό.
Στην περιοδεία στους δρόμους της πόλης και στα καφενεία συμμετείχαν και μέλη της δημοτικής παράταξης Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας, η οποία έχει αναπτύξει πλούσια δράση στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Καρακώστα.
Μετά το τέλος της περιοδείας ο Β. Χατζηλάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το θερμό κλίμα που συναντήσαμε στην πόλη της Ναυπάκτου, καταλυτικό ρόλο για το οποίο έπαιξε η συμμετοχή στην εξόρμηση συναγωνιστών από την Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας, αποτελεί την πιο απτή απόδειξη ότι η ενότητα των πολιτών που αντιστέκονται οικοδομήθηκε στους αγώνες και στις κινητοποιήσεις για τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής. Αυτή η ενότητα έχει την αναγνώριση των τοπικών κοινωνιών. Και η αναγνώριση αυτή πρέπει να μετατραπεί σε δυναμική όχι μόνο στις 7 του Νοέμβρη, αλλά και μετά, στις επερχόμενες αντιστάσεις των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας».   
Το βράδυ ο Β. Χατζηλάμπρου παρευρέθηκε σε συγκέντρωση που οργάνωσαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού στην περιοχή της Αιγιάλειας, όπου συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα πρωτοβουλιών και δράσεων που θα αναλάβει η παράταξη κατά τις επόμενες ημέρες.