«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του βουλευτή Ηλείας Κ. Τζαβάρα στους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου, Αρακύνθου και Μακρυνείας

   Τους Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου, Αρακύνθου και Μακρυνείας επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, συνοδευόμενος από τον αν. Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Θύμιο Δρόσο.
   Στο Μεσολόγγι ο βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ όπου σε ομιλία του σημείωσε μεταξύ άλλων πως η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου αποκτά εθνικά χαρακτηριστικά, για λόγους που έχουν αναφορά στην γενικότερη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Τζαβάρας σημείωσε   πως οι αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές αποτελούν μια μεγάλη δυνατότητα των πολιτών  να εκφράσουν την αντίθεσή τους απέναντι σε μια καταστροφική και απερίσκεπτη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας.
   Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος καλωσορίζοντας τον βουλευτή Ηλείας, διαβεβαίωσε πως η Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία είναι έτοιμη να δώσει αυτό τον αγώνα στους δήμους και την Περιφέρεια με ενότητα, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών της.
   Αμέσως μετά, ο Κ. Τζαβάρας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Γιώργου Πρεβεζάνου, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Αγρίνιο και συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Δημήτρη Σταμάτη. Η επίσκεψη του βουλευτή στο νομό ολοκληρώθηκε με περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στις Παπαδάτες και Ματαράγκα του δήμου Αρακύνθου καθώς και την Γαβαλού στο δήμο Μακρυνείας.