«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αιτωλ/νία

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Καραθανασόπουλο θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 18/10 το πρωί στο Μεσολόγγι.
Το απόγευμα και ώρα 18:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στο Καινούργιο μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νιας Γ. Σολτάτο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Β. Νικάκη.

Την Τρίτη 19/10 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νιας Γ. Σολτάτος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας Α. Γιαννακάκης θα περιοδεύσουν σον Ίναχο και θα μιλήσουν στο Χαλκιόπουλο.
Την ίδια μέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Β.Νικάκης θα κάνει περιοδεία σε Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχεία και στις 20:00 θα μιλήσει στο Αγγελόκαστρο.

Την Τετάρτη 20/10 το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νιας Γ. Σολτάτος θα περιοδεύσει στο Μεσολόγγι και το απόγευμα μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Β. Νικάκη θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στη Γαβαλού.

Την Πέμπτη 21/10 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νιας Γ. Σολτάτος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπάκτου Σινογιώργος Γιάννης θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία Ναυπάκτου και ώρα 19:30.

Την Παρασκευή 22/10 και ώρα 20:00 σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγρινίου θα μιλήσουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νιας Γ. Σολτάτος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Β. Νικάκης.

Την Κυριακή 24/10 υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Καραθανασόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου Θ. Μαργαρίτης θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου στις 19:30.