«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press

Οι παγίδες είναι γνωστές και εμείς πολύ απλά...
ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ
Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές και ο κάθε ένας πλέον ταγμένος στο ρόλο του. Εμείς πιστοί στο δικό μας, προτείνουμε στους πολίτες της Ναυπακτίας να μην τσιμπάνε στα παπαγαλάκια κάθε είδους, που το άσπρο θέλουν να μας το κάνουν μαύρο, να μην τσιμπάνε στα γκάλοπ, που κανείς δεν είδε τα αποτελέσματά τους, αλλά όλοι τα ξέρουν, να μην τσιμπάνε, τέλος, στις εφήμερες υποσχέσεις, που ξεχνιούνται σε μια νύχτα, όταν ανοίξει η κάλπη. Σκεφτείτε λογικά και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Να θυμάστε μόνο ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται....

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος του Γιώργου Καπεντζώνη
Τι προβλέπει ο σχεδιασμός του υποψηφίου δημάρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη για την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τουριστική και περιβαλλοντική πολιτική, τις υποδομές αλλά και τον αγροτικό σχεδιασμό.

Μποτιλιαρισμένοι και στάσιμοι
Κυκλοφοριακό και χώροι στάθμευσης είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, και τα οποία ως προς την επίλυσή τους παραμένουν στάσιμα από το 1997. Αυτό απέδειξε, τουλάχιστον, η έρευνα του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου. Οι επαγγελματίες παράλληλα δηλώνουν απαισιόδοξοι, ενώ οι επισκέπτες φεύγουν ευχαριστημένοι, κάνοντας βέβαια και αυτοί τις δικές τους παρατηρήσεις.

Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών το Σάββατο
Με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο» το πρωί του Σαββάτου το ραδιόφωνο του Lepanto 101,4, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ 100,3, πραγματοποιεί ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών πλησίον του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Στάθης: Πολιτικός ευνουχισμός
Με πολιτικό ευνουχισμό παρομοιάζει τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ ο Στάθης Λουκόπουλος, σε άρθρο – παρέμβασή του.

Διπλό τόνωσης για Αστέρα
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ναυπακτιακός επί του Μακεδονικού εκτός έδρας, επικρατώντας με 1-2. Ιδανικό ντεμπούτο για τον νέο προπονητή Δημήτρη Ντομπάζη, που προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Φωκικό στην Άμφισσα.