«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, σε μια συμβολική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους εργαζομένους  του Δήμου Αγρινίου :

«Φέτος συμβολικά  και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κάνουμε την εκδήλωση  κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της οικογένειας του Δήμου μας...

Αφήσαμε πίσω μας μια χρονιά με πολλές προκλήσεις και ανατροπές  κατά την οποία, όλοι οι εργαζόμενοι, καταφέρατε να αποδώσετε το ρόλο και την ουσία της αποστολής σας. Σταθήκατε στο πλευρό των πολιτών με ανθρωπιά και ευαισθησία. Πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για την εκτέλεση των καθηκόντων σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι πολίτες το εισέπραξαν. Αληθινός στόχος μας  είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στα θετικά. Έτσι,εύχομαι   το 2021, να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Εύχομαι στους εργαζόμενους όλων των Διευθύνσεων   μια χρονιά  με υγεία, για εσάς και την οικογένεια σας, χαρά και δημιουργία. Εύχομαι να ξεπεράσουμε  τις δυσκολίες και να ανταμώσουμε όλοι μαζί ξανά. Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιατί καθημερινάκαταβάλλετε προσπάθεια για  να ανταποκρίνεστε στις  απαιτήσεις ενός μεγάλου Δήμου.Καλή χρονιά με υγεία».  

 Ο Δήμαρχος Αγρινίου τιμητικά βράβευσε τους υπαλλήλους του Τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για την κατάρτιση του τεράστιου τεχνικού προγράμματος  και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοιν. Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας με την αποτελεσματική δημιουργία της Γραμμής Στήριξης αξιοποιώντας το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.





ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ