«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Η Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού για την επανέναρξη των σχολικών μονάδων

 Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού  ενόψει της επαναλειτουργίας των  Νηπιαγωγείων  και  Δημοτικών  σχολείου του  Δήμου Αγρινίου.

Έχουν προηγηθεί εργασίες καθαρισμού στις σχολικές μονάδες  ενώ έχει  προγραμματιστεί...

η παρουσία σχολικής καθαρίστριας προκειμένου όλοι οι χώροι να απολυμαίνονται συνεχώς.

Σε συνεργασία με τους Διευθυντές  θα τηρηθούν πιστά οι οδηγίες και οι κανόνες προστασίας της υγείας των μαθητών  ενώ  οι αίθουσες και οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικά.

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης κανονικά εξελίσσεται η παραλαβή των προστατευτικών μασκών που απέστειλε η ΚΕΔΕ : «Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές,  τους εκπαιδευτικούς  αλλά και τους γονείς. Είναι αναμφίβολα  μια σχολική χρονιά με πολλές ανατροπές. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας και παραμένουμε προσεκτικοί για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΠΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

 Επαναλειτουργούν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι 17 παιδικοί σταθμοί και τα βρεφικά τμήματα του Δήμου Αγρινίου.

 Όλοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς  υποβλήθηκαν  σε testcovidενώ  οι αίθουσες απολυμάνθηκαν και είναι έτοιμες  να υποδεχθούν τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, η χρήση μάσκας  είναι προαιρετική για τα παιδιά ενώ είναι υποχρεωτική για όλους τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς.

 Καλή χρονιά στο προσωπικό και τα παιδιά  ευχήθηκε ο  πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου ο οποίος τόνισε ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες για την προστασία των παιδιών και του προσωπικού, θα πραγματοποιείται τακτική καθαριότητα ενώ οι αύλειες δραστηριότητες θα γίνονται, για λόγους ασφάλειας,  ανά τμήματα.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αντωνοπούλου για εργασίες ανακατασκευής.

 Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΤ 63 – 64 & ΟΤ 66 ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»που περιλαμβάνειεργασίες ανακατασκευής της οδ. Αντωνοπούλου απαιτείται, για λόγους ασφάλειας, η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων από τηΔευτέρα 11-01-2021 έως την  Κυριακή 28-02-2021.

Παρακαλούμε τους  πολίτες για την προσοχή και την κατανόηση τους. 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ